10 Ное 2017, 11:58
ТУка всичките първо мислят, дали ще успеят да се справят сами, затова и доста от жените живеят в ужасни условия, притиснати, от няма и къде...
15 Дек 2017, 12:32
Като спре да се прибира и си крие телефона, значи човек започва да има защо да се съмнява във връзката си.
14 Фев 2018, 12:12
Гъз глава затрива, не разбирам как може някой да се полакоми да прави секс с чужд човек. Не обичате ли хората, ас които сте? Ако не изпитвате чуства към тях няма смисъл от тази връзка, а ако обичаш някой не би му причинил нещо такова, нали?
14 Фев 2018, 13:51
Човек се подлъгва и го прави, може да е заради семейни проблеми, заради караници у дома, или защото другия му се е сторил интересен. После обаче след като се изяснят нещата, всеки трябва да реши дали иска да продължи напред, или не.
27 Фев 2018, 14:26
ас сам като един медиум. и кат го усетя и има
клаЦни/срежи.. ено нещо
23 Мар 2018, 12:46
Имаше един лаф че ''щастливо оженените мъже, са най-добрите любовници''. Така, че при повечето мъже изневерите са си заради самия спорт, а и да не забравяме, че в тяхната натура битува ''ловът''.
23 Мар 2018, 16:10
На мен преди време един бивш ми изневери. Тъпанарът държеше да си признае, щото не можел бил да крие нищо от мен. Обяснението му беше, че искал бил да ми изневери и да разбере коя от двете ни да избере. Обаче след акта не можел бил да избере, още по-объркан бил, щото му било харесало. Ай върви се оправяй с таквоз нЯщу
23 Мар 2018, 16:35
що винаги съм си мислила че изневярата е въпрос на избор.
Решил си, искал си, чукал си. (точка)
ма не исках, ма не получавах от тебе, ма ....
глупости.
Ако искаш да си с някого или си, или не, кво е тва пробване, търсене другаде и нам кво!? Дето се вика, ако искаш друга поне имай смелостта (и честа) да прекратиш отношения с тази....
Моля за извинение, това всичкото го каза жената, на която бившия беше кръшкал тайно дъъълго време.
23 Мар 2018, 17:03
Най-вероятно същото, което и нежния пол.
Студенина, неразбиране, желание да се почувстваш важен и желан. Лъсване на самочувствието (и нещо друго) чрез някой, които не те умловажава.
23 Мар 2018, 17:37
orck написа:Най-вероятно същото, което и нежния пол.
Студенина, неразбиране, желание да се почувстваш важен и желан. Лъсване на самочувствието (и нещо друго) чрез някой, които не те умловажава.
Точно, когаот не получаваш това, което искаш у дома, естествено почватш да го търсиш на друго място, дори и това да се случва подсъзнателно.