26 Окт 2011, 08:54
valiart написа:Ами да, нормално е да се случват таива неща. Казва ли са ми - каквото и да става, никога да не си признавам, дори й да ме хванат на калъп. А решат ли двама да се разделят, не е нужно изневярата да е причината...
09 Дек 2011, 20:02
eli написа:mary jane написа:Аз бих простила, защото съм сигурна, че мъжът до мен ме обича и държи на мен. И ако някога извърши прелюбодеяние, това ще е следствие от проблеми между нас. Сигурна съм, че не го има за спорт и не го практикува редовно.![]()
Надявам се и той да е на същото мнение, защото и на нас жените нищо земно не ни е чуждо!
Евала на такива хора, незнам как би могла да бъдеш щастлива с такъв човек до себе си. Но така като чета, ти май си го знаеш че си хоцка на някъде.
09 Дек 2011, 22:34
valiart написа:eli написа:mary jane написа:Аз бих простила, защото съм сигурна, че мъжът до мен ме обича и държи на мен. И ако някога извърши прелюбодеяние, това ще е следствие от проблеми между нас. Сигурна съм, че не го има за спорт и не го практикува редовно.![]()
Надявам се и той да е на същото мнение, защото и на нас жените нищо земно не ни е чуждо!
Евала на такива хора, незнам как би могла да бъдеш щастлива с такъв човек до себе си. Но така като чета, ти май си го знаеш че си хоцка на някъде.
Той си хойка, ама и тя май си хойка. Щом не й праска много;)
09 Дек 2011, 22:36
11 Дек 2011, 10:18
13 Дек 2011, 11:15
13 Дек 2011, 16:27
hera_00 написа:Не бих простила изневяра и не бих изневерила. Мисля, че когато човек обича, трябва да го прави качествено и това изключва подобен род "дейности". Ако обичаш един човек и му изневериш, макар и за една нощ...ти изневеряваш преди всичко на себе си на и на своите чувства. Прощаването на изневяра изисква много усилия, но според мен е невъзможно. Невъзможно е да "излъжеш" себе си, че си простил предателството на човек, на когото си вярвал. Изгубиш ли веднъж доверието си към някой, няма смисъл...
16 Дек 2011, 13:16
22 Дек 2011, 16:22
23 Дек 2011, 09:59