18 Фев 2014, 21:18
batence написа:Здравейте, ходих да ми вадят мъдрец а след това се образуваха някакви кръвни телца като къпини на венеца и трябваше да се чистят. Инжектираха ми както първия път упойка Убистезин Форте 4%, мисълта ми е може ли до няколко часа след упойката да употребявам алкохол? Има ли някаква несъвместимост с алкохола, например като Антибиотик-а. Просто защото е вид упойка и не знам дали ще има някакъв проблем да пия лек алкохол или концентрат след това.
Благодаря предварително.
19 Фев 2014, 02:30
Dr Mladen Kambov написа:batence написа:Здравейте, ходих да ми вадят мъдрец а след това се образуваха някакви кръвни телца като къпини на венеца и трябваше да се чистят. Инжектираха ми както първия път упойка Убистезин Форте 4%, мисълта ми е може ли до няколко часа след упойката да употребявам алкохол? Има ли някаква несъвместимост с алкохола, например като Антибиотик-а. Просто защото е вид упойка и не знам дали ще има някакъв проблем да пия лек алкохол или концентрат след това.
Благодаря предварително.
Здравейте, batence,
не е препоръчително да пиете алкохол след вадене на зъб, но не заради упойката, а по този начин нарушавате оздравителния процес,тъй като се нарушава образуването на стабилен съсирек. Преди да пиете и ядете нещо е добре да изчакате да премине действието на упойката.
19 Фев 2014, 09:29
09 Мар 2014, 17:02
26 Мар 2014, 20:42
30 Мар 2014, 17:08
sk_1 написа:Здравейте,
Вчера ходих на зъболекар и ми сложи арсен, като ме увери, че няма да навреди на плода. Казах й, че съм бременна в 12 г.с. Искам да попитам и Вас дали наистина при добре поставяне не е вреден арсена? И колко време мога да стоя с него? Защото както споменах по-горе ми го сложиха на 18.02 и мислят да го махнат чак на 24.02.. Този период не е ли много дълъг?![]()
Благодаря Ви предварително за отделеното време!
30 Мар 2014, 17:33
Георги Петров написа:Здрaвейте, изчетох огромнa чaст от информaциятa, която имa в нетa, но продължaвaм дa изпитвaм ужaс от упойките, a определено имaм нуждa от зъболечение. Тa въпросът ми е свързaн с интрaлигaментaрнaтa упойкa и болкaтa при постaвянето и по-точно - боли ли? Четох също и зa рaзни терaпии , които предрaзполaгaт пaциентите, но все още не могa дa се решa, a положението нямa дa стaне по-розово. Зa Д-р Кaмбов слушaм сaмо хубaви отзиви и мисля, че при него ще успея дa се отпуснa . Явно имaм нисък прaг нa болкa и дори упойкaтa ми се струвa,че е много болезненa. Имaм лоши спомени от детството и по-точно със стомaтолог-кaсaпин.Блaгодaря предвaрително зa отделеното време.
30 Мар 2014, 17:43
megity_01 написа:Здравейте, преди година ми извадиха долен мъдрец, защото си хапех бузата заради него. Два месеца след това започнах да си хапя другата буза, но заради горен мъдрец. Не отидох да ми го извадят, тъй като съм голяма пъзла и на всичкото отгоре четох в интернет разни статии и много се наплаших, че при вадене на горен мъдрец има опасност да се получи отвор към синусаВъпросът ми е това поправимо ли е, ако се случи ии какво бихте ме посъветвали, освен естествено да отида на стоматолог час по-скоро? Благодаря! Приятна вечер!
03 Апр 2014, 19:31
07 Апр 2014, 15:46