25 Окт 2011, 22:41
26 Окт 2011, 09:01
valiart написа:Това по повод на подържането /бръсненето/ една приятелка разказва" "По това, до колко често подържам интимната си прическа, съдя за честотата на сексуалия си живот". Но аз си мисля, че подържането във всяко отношение, първо е уважение към теб самия!
26 Окт 2011, 09:46
kriskiss2001 написа:valiart написа:Това по повод на подържането /бръсненето/ една приятелка разказва" "По това, до колко често подържам интимната си прическа, съдя за честотата на сексуалия си живот". Но аз си мисля, че подържането във всяко отношение, първо е уважение към теб самия!
Аз пък много обичам жена с прическа, действа ми афродизиакално, по-секси е и подчертава всяка гънчица, иначе пусито е като на девственица
26 Окт 2011, 11:56
Margo написа:kriskiss2001 написа:valiart написа:Това по повод на подържането /бръсненето/ една приятелка разказва" "По това, до колко често подържам интимната си прическа, съдя за честотата на сексуалия си живот". Но аз си мисля, че подържането във всяко отношение, първо е уважение към теб самия!
Аз пък много обичам жена с прическа, действа ми афродизиакално, по-секси е и подчертава всяка гънчица, иначе пусито е като на девственица
Върнах се назад към коментарите и все още не мога да си отговоря, как от четката за зъби стигнахте до интимната прическа?
26 Окт 2011, 12:02
26 Окт 2011, 12:11
Margo написа:Има достатъчно теми във форума за описване на фантазиите, нека в тази тема говорим за четки за зъби! Кво ще кажете а?
26 Окт 2011, 15:05
Margo написа:Има достатъчно теми във форума за описване на фантазиите, нека в тази тема говорим за четки за зъби! Кво ще кажете а?
26 Окт 2011, 15:09
qproin написа:Margo написа:Има достатъчно теми във форума за описване на фантазиите, нека в тази тема говорим за четки за зъби! Кво ще кажете а?
Вината е моя, малко изкривих темата, ама и другите я подеха. Извинете
27 Окт 2011, 12:52
kriskiss2001 написа:Margo написа:Има достатъчно теми във форума за описване на фантазиите, нека в тази тема говорим за четки за зъби! Кво ще кажете а?
Консервативна си, иначе си права. Аз ползвам четка с мек косъм, пробвала ли си от китайския избелващ прах?
27 Окт 2011, 12:57
southernsun написа:kriskiss2001 написа:Margo написа:Има достатъчно теми във форума за описване на фантазиите, нека в тази тема говорим за четки за зъби! Кво ще кажете а?
Консервативна си, иначе си права. Аз ползвам четка с мек косъм, пробвала ли си от китайския избелващ прах?
Какъв е тоя китайски избелващ прах?