Добави отговор

Re: Четка за зъби

18 Апр 2012, 13:13

Харесах си една електронна четка за зъби на Браун и почти съм се навила да си я купя. Някой използвал ли е подобна четка, не на същата марка, а по принцип? Дали ще ми върши по-добра работа от обикновената четка :roll:

19 Апр 2012, 09:41

rony_80 написа:Харесах си една електронна четка за зъби на Браун и почти съм се навила да си я купя. Някой използвал ли е подобна четка, не на същата марка, а по принцип? Дали ще ми върши по-добра работа от обикновената четка :roll:

Страхотни са електрическите четки за зъби, но гледай да си купиш такава, която се презарежда, а не с батерии. Имам проблемни зъби и съм се убедила, че избора на четка и паста е от голямо значение. Моята е на Oral-B Braun 3D и нека не прозвучи като реклама, но съм си я купила от аптеките на Фрамар. След дълго обикаляне из големите хипермаркети, там получих най-адекватно отношение, а и разнообразието е голямо. Нямаше отговори от сорта на - Ааа..., Ъъъ..., ами... Много се дразня от консултанти, които не могат да отговорят на въпроси за стоката, която продават.
Малко се отклоних от темата, за което се извинявам :oops: Та моят съвет е да не се чудиш, ами направо да си я купиш ;)

21 Апр 2012, 10:43

А какво ще кажете за четките за зъби, чиито глави имат сребърно покритие? Вчера за първи път видях такава и ми стана много интересно, а момичето в аптеката ми обясни, че среброто има антибактериално действие и предпазва от натрупване на микроорганизми по четката за зъби, и последваща инфекция в устната кухина. Продават се с една резервна глава и са около 7 лв, което никак не е зле като цена. Някой използвал ли е четка за зъби със сребърна глава и има ли отзиви за нея?

14 Май 2012, 16:43

shushito написа:А какво ще кажете за четките за зъби, чиито глави имат сребърно покритие? Вчера за първи път видях такава и ми стана много интересно, а момичето в аптеката ми обясни, че среброто има антибактериално действие и предпазва от натрупване на микроорганизми по четката за зъби, и последваща инфекция в устната кухина. Продават се с една резервна глава и са около 7 лв, което никак не е зле като цена. Някой използвал ли е четка за зъби със сребърна глава и има ли отзиви за нея?

Къде ги продават тези четки за зъби? Или не съм виждала, или просто не съм им обръщала внимание. Цената е много добра, като се има предвид, че обикновените четки трябва да се сменят на 3 месеца :mrgreen: А четките за зъби със сребърно покритие имат ли някакъв срок на давност? Предполагам, че и те в един момент трябва да се сменят, щом се продават с резервна глава.

16 Май 2012, 14:58

Снощи ми се мярна реклама на четка за зъби с подвижни косъмчета и подвижна глава за по-добро почистване на зъбите. Само, че не съм я виждала по магазините. Ще ви помоля ако някой знае от къде мога да си я закупя да сподели тъй като имам много плака по зъбите и трудно се почиства, а не почистената плака се превръща в зъбен камък, а той е много неприятен и води до парадонтоза.

18 Юни 2012, 14:57

Вчера купих за мен и мъжа ми четки за зъби Oral-B 3D White Fresh. Бяха на промоция, две в опаковка и струваха 5 лева и стотинки... Отстрани, около снопчетата косъмчета, имат гумени зъбци и почистват много добре зъбите, а отзад имат и повърхност, почистваща езика.

Oral-b.jpg
Oral-b.jpg (26.09 KiB) Прегледано 725 пъти

18 Юни 2012, 16:49

ДоРеМи написа:Вчера купих за мен и мъжа ми четки за зъби Oral-B 3D White Fresh. Бяха на промоция, две в опаковка и струваха 5 лева и стотинки... Отстрани, около снопчетата косъмчета, имат гумени зъбци и почистват много добре зъбите, а отзад имат и повърхност, почистваща езика.

Oral-b.jpg

Аз предпочитам с четчица за езика и вътрешната страна на бузите. Съпругът ми постоянно си почиства езика от плака и така се спасява от лошия дъх.

27 Юни 2012, 14:23

След многократна смяна на четки и пасти за зъби, най-накрая открих своята марка - ELGYDIUM. По принцип съм с чувствителни зъби и венци, и тези ми паснаха най-добре.

ELGYDIUM.jpg
ELGYDIUM.jpg (25.43 KiB) Прегледано 726 пъти

28 Юни 2012, 10:44

Много съм доволна от четките с приставка за почистване на езика. Понякога лошия дъх се дължи на бактерии, които се развиват върху езика.

19 Сеп 2012, 16:49

peter pan написа:След многократна смяна на четки и пасти за зъби, най-накрая открих своята марка - ELGYDIUM. По принцип съм с чувствителни зъби и венци, и тези ми паснаха най-добре.

ELGYDIUM.jpg

С мек косъм ли са тези четки? Последно време имам проблем с венците, почти всяка сутрин ми кървят.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8