Добави отговор

Re: Четка за зъби

13 Дек 2012, 11:34

За кървящи венци препоръчвам Parodontax http://apteka.framar.bg/30015292/%D1%87 ... extra-soft
Купувам я дори за родителите ми.

22 Дек 2012, 13:49

И аз съм много доволна от ELGYDIUM.Ползвам и паста за зъби на тази марка.

03 Яну 2013, 18:18

Определено ще пробвам четката Parodontax.

20 Фев 2013, 23:02

Аз ползвам Оral B- електрическа. Чудесна работа ми върши. С обикновена четка не бих отделила толкова време за миене на зъбите.

Re: Четка за зъби - еластичност на косъма и видове четки

07 Мар 2013, 00:20

Използвам четки на Trisa - soft, идеални са за мен и в комбинация с подходяща паста и вода осигуряват оптимална грижа.

Какви интердентални четки използвате?

16 Юли 2014, 15:09

Преди няколко седмици започнах да използвам интердентални четки по препоръка на стоматолога ми и не мога да каза, че съм от доволните пациенти. Дадох близо 10 лева за нещо, което не само, че едва влиза между малка част от зъбите ми, но и да влезе дразни венеца ми в следствие, на което започват да кървят.

Не зная дали това се дължи на размера на интерденталните четки, които си купих (все пак стоматолога ми каза да си взема най-малкия, така и направих) или на фирмата, но съм крайно недоволна. Вие използвали ли сте интердентални четки до сега и какви, на коя фирма?
Как ви се струват, бихте предпочели интерденталните четки или конец за зъби?

Re: Какви интердентални четки използвате?

16 Юли 2014, 15:11

и на мен стоматолог ми ги предложи, но предвид пломбата, която ми направи, реших да не се доверявам на преценката му и явно хитро съм постъпил :D

Re: Какви интердентални четки използвате?

22 Юли 2014, 16:05

Не съм доволен, разкървавят венците дори и най-тънките, които съм опитван, предпочитам да остана на конците, каквито и да са, са по-добри от интерденталните четки

Re: Йонна четка за зъби!?

22 Сеп 2015, 12:40

Имам проблеми с венците, постоянно кървят. Има периоди, когато по-малко, но понякога е ужас. Най-често се случва когато си мия зъбите, а дори и когато хапвам нещо по-твърдо. Искам да попитам за тази йонна четка за зъби - наистина ли помага за спирането на кървенето? Доста скептично съм настроен към подобни продукти. Използвам вода Елудрил, но честно казано няма особена полза.

Re: Йонна четка за зъби!?

22 Сеп 2015, 13:27

baikolio написа:Имам проблеми с венците, постоянно кървят. Има периоди, когато по-малко, но понякога е ужас. Най-често се случва когато си мия зъбите, а дори и когато хапвам нещо по-твърдо. Искам да попитам за тази йонна четка за зъби - наистина ли помага за спирането на кървенето? Доста скептично съм настроен към подобни продукти. Използвам вода Елудрил, но честно казано няма особена полза.

Явно наистина работят, славамбогу съм нямала такива проблеми, но не зная дали точно тази е добър избор, при положение, че се предлагат толкова и различни марки и видове на пазара или просто аз съм скептично настроена към този сайт, не зная...
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8