15 Юни 2011, 09:39
11 Юли 2011, 10:44
southernsun написа:Има ли значение с каква четка за зъби мием зъбите си? Каква е ролята на еластичността на косъма на четката и допълнителните приставки на четката за масаж на венците?
18 Окт 2011, 15:12
24 Окт 2011, 17:10
25 Окт 2011, 08:45
valiart написа:Взех си електрическа четка за зъби Oral B. Тотална разлика от стандартната. Много съм доволна! Препоръчвам ги.
25 Окт 2011, 10:44
kriskiss2001 написа:valiart написа:Взех си електрическа четка за зъби Oral B. Тотална разлика от стандартната. Много съм доволна! Препоръчвам ги.
Е да, но защото сама се движи в устата ти, но като падне батерията и с един измит зъб по- малко.
25 Окт 2011, 11:04
valiart написа:kriskiss2001 написа:valiart написа:Взех си електрическа четка за зъби Oral B. Тотална разлика от стандартната. Много съм доволна! Препоръчвам ги.
Е да, но защото сама се движи в устата ти, но като падне батерията и с един измит зъб по- малко.
Няма, страшнооо! Пложението е под контролВсички други зъби така блестят, че тоя не измития не се забелязва. Щото усмивата заслепява
25 Окт 2011, 14:01
25 Окт 2011, 14:13
qproin написа:Аз използвам стандартна четка за зъби, имах и електрическа ама не ми се занимава с нея. Ползвам четките на Триса, не са скъпи и съм доволна. освен това използвам и вода за уста и зъбен конец и ми се струва, че владея положението.Смятам да опитам и таблетките за смучене Биогайа, които подмомагали устната хигиена.
25 Окт 2011, 22:33
kriskiss2001 написа:qproin написа:Аз използвам стандартна четка за зъби, имах и електрическа ама не ми се занимава с нея. Ползвам четките на Триса, не са скъпи и съм доволна. освен това използвам и вода за уста и зъбен конец и ми се струва, че владея положението.Смятам да опитам и таблетките за смучене Биогайа, които подмомагали устната хигиена.
Да, аз също правя като теб, само тези таблетки не съм ги опитал. Явно често се целуваш щом спазваш такава хигиена