Използвате ли презервативи или се доверявате на партньора си

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Как да разбера, че си купувам правилен размер презервативи?

Мнениеот Monika_Spasova » 18 Яну 2016, 13:41

noname написа:При мен не стана с мерене :grin: При мен стана с пробване, видях че тези които бях взел са ми малки и са 54мм, и реших да видя другите дали имат размери, видях че Light-a са 56мм и са най-големите, които намерих и ги взех. Пробрах ги - точно по мярка. Относно шублера, и с шублер става, но аз наложих линийка върху пениса ми и видях, че е точно 50мм. Явно съм късоглед, щото като си приближих линийката към очите и за пръв път разбрах с какво си има работа приятелката ми :D

Хахахах доста сериозно! Значи от там бил размера, а дължината няма много оглямо значение, а ти как мериш - обиколка или само отгоре?
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот noname » 19 Яну 2016, 02:57

Реално размерите си ги знам като любителска информация. Нито дължина, нито ширина ми помагат с тия милиметри на гърба на презервативите. Иначе си направих експеримент. Обиколката е равна на 2*π*r, r=2.5см и получих 15.7см. Премерих и учудващо беше точно толкова обиколката :grin:
noname

Мнениеот Pipilota » 19 Яну 2016, 10:04

noname написа:Реално размерите си ги знам като любителска информация. Нито дължина, нито ширина ми помагат с тия милиметри на гърба на презервативите. Иначе си направих експеримент. Обиколката е равна на 2*π*r, r=2.5см и получих 15.7см. Премерих и учудващо беше точно толкова обиколката :grin:

Погледнах аз на една линия тука, 15,7 см си е доста, определено не е малко! :shock:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот maminka » 19 Яну 2016, 10:49

Pipilota написа:
noname написа:Реално размерите си ги знам като любителска информация. Нито дължина, нито ширина ми помагат с тия милиметри на гърба на презервативите. Иначе си направих експеримент. Обиколката е равна на 2*π*r, r=2.5см и получих 15.7см. Премерих и учудващо беше точно толкова обиколката :grin:

Погледнах аз на една линия тука, 15,7 см си е доста, определено не е малко! :shock:

То не ми се и вижда много възможно или поне доста проблеми би трябвало да си имал досега с партньорки, а да не си забелязал... :eek: :shock:
maminka

Мнениеот Pipilota » 19 Яну 2016, 11:15

Или можем само да завиждаме на партньорките хахахахахха
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот lini_leni » 19 Яну 2016, 13:39

Е, то всички презервативи си имат размери, но не е както при дрехите, те са на милиметри.
lini_leni

Мнениеот noname » 22 Яну 2016, 18:46

Обиколката не можеш да я погледнеш на линия. Би било по-добре да се види на метър като го свиеш на кръгче до размера който ти е даден. Така се придобива реална представа за обиколка, не на линия :grin: Иначе смятам, че размерът ми е в рамките на нормалното, просто може би е в горна граница ?!
Какви са размерите на обичайните ви заподозрени ? :dreads:
noname

Мнениеот Pipilota » 24 Яну 2016, 08:35

noname написа:Обиколката не можеш да я погледнеш на линия. Би било по-добре да се види на метър като го свиеш на кръгче до размера който ти е даден. Така се придобива реална представа за обиколка, не на линия :grin: Иначе смятам, че размерът ми е в рамките на нормалното, просто може би е в горна граница ?!

А, тя моята линия си е картонена, сгънах я в кръгче. :mrgreen: Не знам какви са размерите, ама така като хрълих едно око ми се видя над размерите, сигурно около 13 е "нормалното" на средносстатистическия мъж. Някак си не върви да меря на мъжа ми. :lol: :lol: :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Rali_hr » 24 Яну 2016, 11:54

Pipilota написа:
noname написа:Обиколката не можеш да я погледнеш на линия. Би било по-добре да се види на метър като го свиеш на кръгче до размера който ти е даден. Така се придобива реална представа за обиколка, не на линия :grin: Иначе смятам, че размерът ми е в рамките на нормалното, просто може би е в горна граница ?!

А, тя моята линия си е картонена, сгънах я в кръгче. :mrgreen: Не знам какви са размерите, ама така като хрълих едно око ми се видя над размерите, сигурно около 13 е "нормалното" на средносстатистическия мъж. Някак си не върви да меря на мъжа ми. :lol: :lol: :lol:

Много я задълбахме темата, още малко и снимки ще искаме за доказателство да преценим ся много ли е малко ли е. :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Re: Използвате ли презервативи или се доверявате на партньора си

Мнениеот svetlozara » 24 Мар 2017, 12:47

Пазанаето може да приключи, чак когато двойката е двойка и е решила, че е време да сложи край на пазенето и може да има дете и това няма да им пречи. До тогава презерватива е задължителен, а не жената да пие като луда хормонални лекарства, защото противозачатъчните са такива, само и само за да има кеф приятеля й.
svetlozara

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми