Използвате ли презервативи или се доверявате на партньора си

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Използвате ли презервативи или се доверявате на партньора си

Мнениеот kalina_216 » 24 Мар 2017, 14:24

Да си призная, досега секс без презерватив не съм правила и не смятам това да се случи скоро, опасно е и не бих се оставила някой да ме пази, нито искам да пия например противозачатъчни.
Аватар
kalina_216

Мнениеот rabotnata pchela » 30 Мар 2017, 11:24

Вечене използваме, и се паззим с прекъсване на половия акт, вече успешно 8 години не сме си направили друго дете, защото не ни е дошло времето.
Мисля, че това е достатъчно надеждно, съдейки по нас, но от друга страна, мои приятели си направиха неочаквано дете, защото нещо явно не могат да се владеят достатъчно. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот kalina_216 » 02 Апр 2017, 09:29

rabotnata pchela написа:Вечене използваме, и се паззим с прекъсване на половия акт, вече успешно 8 години не сме си направили друго дете, защото не ни е дошло времето.
Мисля, че това е достатъчно надеждно, съдейки по нас, но от друга страна, мои приятели си направиха неочаквано дете, защото нещо явно не могат да се владеят достатъчно. :lol:

От много неща зависи, някой път може да има изпускане на семенна течност дори и по време на самия акт, така че има риск по всяко време, а и някой може да не се усети, кога е дошло времето да "бяга". :oops: Този начин, който ти казваш е удачен в семействата, както сте вие, след като вече имате дете, но за хора, които са си още на фаза гаджета не е надеждно!
Аватар
kalina_216

Мнениеот Notification » 06 Апр 2017, 15:19

Докато не сложите халките, няма какво да се обсъжда дали да се прави секс със или без презерватив, детето е най-хубавото от всичко, което може да се случи, заради липсата му.
Notification

Мнениеот kalinka-kuku » 23 Авг 2017, 11:11

Докато партньорите не станат достатъчно отговорни и близки, за да отгледат едно дете, то винаги с презерватив. А за б олестите, айде при тях поне е лесно - в смисъл, че отиваш изследваш
се и т.н. и решаваш дали да правиш секс с някой без презерватив, или не. :) Но при децата е друго. А пиенето на хормонални таблетки, за да може един мъж да изпитва повече кеф - не ми харесва като идея и не го правя.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Rali_hr » 28 Авг 2017, 16:14

Аз мисля, че всички сме се поддавали на доверието. С мъжът ми от рано спряхме да ползваме презерватив, здравословни проблеми не сме имали, но пък дъщеря ни дойде сравнително скоро след това - след 2 години бях бременна. :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Lili_gagarin » 13 Сеп 2017, 14:56

Винаги с презерватив. :) не се доверявам аз на партньорката си, че да чакам тя да се доверява на мене. :mrgreen:
Lili_gagarin

Мнениеот svetlozara » 14 Сеп 2017, 10:38

Вече не ползвам но и да забременея не е нещо, което ме ужасява, но с несигурен партньор е задължително да се използвата предпазни средства.
svetlozara

Мнениеот Monika_Spasova » 24 Окт 2017, 20:17

Прекъсването на половия акт е доста "проверен" метод и има голям процент шанс да се предпазим от бременност, освен ако не последва втори контакт, без необходимото измиване. Но!!!!!! не е 1000% сигурно, така че освен, ако не знаем, че не ни пречи бебенцето, добре е да не се захващаме!
Повече ме притесняват инфекциите, лятото лекувах вагинална инфекция и направо ми призля, неразположения, парене, някакъв вагинит, абе ужас, по-добре да се пази човек.
Аватар
Monika_Spasova

От коя марка презервативи сте доволни?

Мнениеот mix_twix » 03 Ное 2017, 11:43

Не че нямам опит с презервативите, ама винаги купувам Дурекс,иска ми се да пробвам и други марки. Чувал съм добри отзиви за Спортекс, но ако имате какво да препоръчате ще се радвам да кажете. :mrgreen: И изобщо, ако имате някои други забележки и препоръки ще се радвам да ги чуя.
Аватар
mix_twix

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми