Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
24 Мар 2017, 14:24
Да си призная, досега секс без презерватив не съм правила и не смятам това да се случи скоро, опасно е и не бих се оставила някой да ме пази, нито искам да пия например противозачатъчни.
30 Мар 2017, 11:24
Вечене използваме, и се паззим с прекъсване на половия акт, вече успешно 8 години не сме си направили друго дете, защото не ни е дошло времето.
Мисля, че това е достатъчно надеждно, съдейки по нас, но от друга страна, мои приятели си направиха неочаквано дете, защото нещо явно не могат да се владеят достатъчно.
02 Апр 2017, 09:29
rabotnata pchela написа:Вечене използваме, и се паззим с прекъсване на половия акт, вече успешно 8 години не сме си направили друго дете, защото не ни е дошло времето.
Мисля, че това е достатъчно надеждно, съдейки по нас, но от друга страна, мои приятели си направиха неочаквано дете, защото нещо явно не могат да се владеят достатъчно.

От много неща зависи, някой път може да има изпускане на семенна течност дори и по време на самия акт, така че има риск по всяко време, а и някой може да не се усети, кога е дошло времето да "бяга".

Този начин, който ти казваш е удачен в семействата, както сте вие, след като вече имате дете, но за хора, които са си още на фаза гаджета не е надеждно!
06 Апр 2017, 15:19
Докато не сложите халките, няма какво да се обсъжда дали да се прави секс със или без презерватив, детето е най-хубавото от всичко, което може да се случи, заради липсата му.
23 Авг 2017, 11:11
Докато партньорите не станат достатъчно отговорни и близки, за да отгледат едно дете, то винаги с презерватив. А за б олестите, айде при тях поне е лесно - в смисъл, че отиваш изследваш
се и т.н. и решаваш дали да правиш секс с някой без презерватив, или не. :) Но при децата е друго. А пиенето на хормонални таблетки, за да може един мъж да изпитва повече кеф - не ми харесва като идея и не го правя.
28 Авг 2017, 16:14
Аз мисля, че всички сме се поддавали на доверието. С мъжът ми от рано спряхме да ползваме презерватив, здравословни проблеми не сме имали, но пък дъщеря ни дойде сравнително скоро след това - след 2 години бях бременна. :)
13 Сеп 2017, 14:56
Винаги с презерватив. :) не се доверявам аз на партньорката си, че да чакам тя да се доверява на мене.
14 Сеп 2017, 10:38
Вече не ползвам но и да забременея не е нещо, което ме ужасява, но с несигурен партньор е задължително да се използвата предпазни средства.
24 Окт 2017, 20:17
Прекъсването на половия акт е доста "проверен" метод и има голям процент шанс да се предпазим от бременност, освен ако не последва втори контакт, без необходимото измиване. Но!!!!!! не е 1000% сигурно, така че освен, ако не знаем, че не ни пречи бебенцето, добре е да не се захващаме!
Повече ме притесняват инфекциите, лятото лекувах вагинална инфекция и направо ми призля, неразположения, парене, някакъв вагинит, абе ужас, по-добре да се пази човек.
03 Ное 2017, 11:43
Не че нямам опит с презервативите, ама винаги купувам Дурекс,иска ми се да пробвам и други марки. Чувал съм добри отзиви за Спортекс, но ако имате какво да препоръчате ще се радвам да кажете.

И изобщо, ако имате някои други забележки и препоръки ще се радвам да ги чуя.