Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: От коя марка презервативи сте доволни?

20 Ное 2017, 13:34

kikimoraa написа:Не избирам марки, вземам каквото ми дойде на ума, всяка една марка мисля, че е окей.

:+1: Склонна съм да вярвам, че всички са достатъчно добре тествани, не виждам какво им е толкова хубавото на някои марки, освен ако не са оребрени или даимат друго специфично Нещо по тях, всички са еднакви.

Re: Използвате ли презервативи или се доверявате на партньора си

28 Ное 2017, 12:23

Доверяването на партньора може да се случи в една дългогодишна връзка, между хора, за които раждането на дете,не би било проблем. Иначе е доста опасно, не само заради болестите, а може да се роди едно нежелано детенце, което да бъде в тежест и на двамата родители, вместо да им носи обич. А и сега са толкова достъпни презервативите, че няма причина да не се купуват.

Re: От коя марка презервативи сте доволни?

07 Дек 2017, 11:35

Вземам си от Лидл някакви, които са супер евтини, 12 броя за 3-4 лева. Много ми харесват, не съм имал никакви проблеми с тях.

08 Фев 2019, 16:51

Доверявам му се, но ние живеем заедно и сме обсъждали въпроса за дете. Дори и да забременея, и двамата принципно сме готови да имаме дете :)

Re: Как да разбера, че си купувам правилен размер презервативи?

20 Май 2019, 11:49

Всичко е на принципа "проба-грешка". Взимаш 2-3 от различните размери и така става ясно. :wink:

02 Авг 2019, 09:20

Толкова отдавна сме заедно, че определено си имаме доверие. То не е само в забременяването въпросът, а и в болестите. Ако двойката е сериозна, няма смисъл да се разваля удоволствието.

07 Авг 2019, 16:27

Любомира написа:Толкова отдавна сме заедно, че определено си имаме доверие. То не е само в забременяването въпросът, а и в болестите. Ако двойката е сериозна, няма смисъл да се разваля удоволствието.

С първият ми мъж си мислех, че сме сериозна двойка, и дете имаме, ама това не му пречеше да хойка и да ме зарази. Съветвам ви освен да използвате презервативи, да ходите и редовно на гинеколог. Ако се разчиташе на доверие...

08 Авг 2019, 09:12

Ходенето на гинеколог си е ясно. Но за доверието и аз мисля като Любомира. Пък то че няма 100% гаранция за нищо, няма. Ама презервативи не ползваме.

12 Авг 2019, 16:24

Ако си с един човек от 20 години за какви презервативи да говорим…

01 Окт 2019, 17:42

radipetrova написа:Ако си с един човек от 20 години за какви презервативи да говорим…

Според ме вие сте най-опасни... :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12, 13, 14