Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Любимите ви презервативи!

18 Окт 2011, 23:43

Обичам секса без презерватив, по-истинско е. Естествено, само с мъжа ми.

19 Окт 2011, 12:55

The_The_Ramone написа::lol:
То е ясно, че в дъжда без шлифер трудно се върви. :twisted: :twisted: :twisted:
Кои ви са любимите марки шлифери?
Пресилена ли е славата на Маскюлан, при които се твърди, че и без ерекция пак ставало секс? :lol:

Без ерекция да има секс :lol: :lol: :lol: , ако ай стига бе.Ако ми се случи това, ще плача като Саманта в една от сериите на "Секса и града", в която тя се влюби в един мъж с малка ...

30 Окт 2011, 17:44

И аз харесвам секс без презерватив. Направо не съм чула, някой да харесва. Истина е, че секс с презерватив, е като да ближеш бонбон през стъкло. За това, когато ми се налага избирам супер финните. Но каквото и да казвам "Хора, използвайте презервативи!"

08 Ное 2011, 22:29

valiart написа:И аз харесвам секс без презерватив. Направо не съм чула, някой да харесва. Истина е, че секс с презерватив, е като да ближеш бонбон през стъкло. За това, когато ми се налага избирам супер финните. Но каквото и да казвам "Хора, използвайте презервативи!"

За секс без презерватив се налага да имаш вече много голямо доверие на партньора, много!

08 Ное 2011, 23:09

Golfie написа:
valiart написа:И аз харесвам секс без презерватив. Направо не съм чула, някой да харесва. Истина е, че секс с презерватив, е като да ближеш бонбон през стъкло. За това, когато ми се налага избирам супер финните. Но каквото и да казвам "Хора, използвайте презервативи!"

За секс без презерватив се налага да имаш вече много голямо доверие на партньора, много!

Имам го. Но искам да отбележа, че това е постоянният ми партньор. При случайни контакти, винаги използвайте презервативи! Вие си го знаете, но пак да кажа;)

26 Дек 2011, 14:46

bisertaskov написа:Дюрекс това е истината качество на добра цена :!: :D

Напълно подкрепям, Дюрекс е изпитано и доказано качество няма шанс да се издъни положението и широката гама, в която се предлагат позволява засищане и на най-изтъчения вкус.

26 Дек 2011, 22:29

В Интерес на истината само Durex ми се е случвало да се спука

27 Дек 2011, 22:22

valiart написа:В Интерес на истината само Durex ми се е случвало да се спука

Зависи за какво си го ползвала :D :D :D

28 Дек 2011, 17:09

Няма любими презервативи има любими жени и стойки :lol: :lol: , презервативът трябва да е под ръка винаги не зависимо от марката. Искам да се обърна към дамите: има ли разлика когато правите секс с обикновен презерватив и с оребрен? Някои казват, че имало? Хайде да събера малко повече мнения :lol: Аз смятам, че няма значение дали е оребрен или не важното е действието! ;)

29 Дек 2011, 23:08

bisertaskov написа:
valiart написа:В Интерес на истината само Durex ми се е случвало да се спука

Зависи за какво си го ползвала :D :D :D

По предназначение;) Фнимателната прочетох инструкциите :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14