Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
18 Окт 2011, 23:43
Обичам секса без презерватив, по-истинско е. Естествено, само с мъжа ми.
19 Окт 2011, 12:55
The_The_Ramone написа::lol:
То е ясно, че в дъжда без шлифер трудно се върви.
Кои ви са любимите марки шлифери?
Пресилена ли е славата на Маскюлан, при които се твърди, че и без ерекция пак ставало секс?

Без ерекция да има секс

, ако ай стига бе.Ако ми се случи това, ще плача като Саманта в една от сериите на "Секса и града", в която тя се влюби в един мъж с малка ...
30 Окт 2011, 17:44
И аз харесвам секс без презерватив. Направо не съм чула, някой да харесва. Истина е, че секс с презерватив, е като да ближеш бонбон през стъкло. За това, когато ми се налага избирам супер финните. Но каквото и да казвам "Хора, използвайте презервативи!"
08 Ное 2011, 22:29
valiart написа:И аз харесвам секс без презерватив. Направо не съм чула, някой да харесва. Истина е, че секс с презерватив, е като да ближеш бонбон през стъкло. За това, когато ми се налага избирам супер финните. Но каквото и да казвам "Хора, използвайте презервативи!"
За секс без презерватив се налага да имаш вече много голямо доверие на партньора, много!
08 Ное 2011, 23:09
Golfie написа:valiart написа:И аз харесвам секс без презерватив. Направо не съм чула, някой да харесва. Истина е, че секс с презерватив, е като да ближеш бонбон през стъкло. За това, когато ми се налага избирам супер финните. Но каквото и да казвам "Хора, използвайте презервативи!"
За секс без презерватив се налага да имаш вече много голямо доверие на партньора, много!
Имам го. Но искам да отбележа, че това е постоянният ми партньор. При случайни контакти, винаги използвайте презервативи! Вие си го знаете, но пак да кажа;)
26 Дек 2011, 14:46
bisertaskov написа:Дюрекс това е истината качество на добра цена

Напълно подкрепям, Дюрекс е изпитано и доказано качество няма шанс да се издъни положението и широката гама, в която се предлагат позволява засищане и на най-изтъчения вкус.
26 Дек 2011, 22:29
В Интерес на истината само Durex ми се е случвало да се спука
27 Дек 2011, 22:22
valiart написа:В Интерес на истината само Durex ми се е случвало да се спука
Зависи за какво си го ползвала
28 Дек 2011, 17:09
Няма любими презервативи има любими жени и стойки

, презервативът трябва да е под ръка винаги не зависимо от марката. Искам да се обърна към дамите: има ли разлика когато правите секс с обикновен презерватив и с оребрен? Някои казват, че имало? Хайде да събера малко повече мнения

Аз смятам, че няма значение дали е оребрен или не важното е действието!
29 Дек 2011, 23:08
bisertaskov написа:valiart написа:В Интерес на истината само Durex ми се е случвало да се спука
Зависи за какво си го ползвала

По предназначение;) Фнимателната прочетох инструкциите