Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
26 Окт 2015, 15:08
релаксиращият на мен си ми действа много добре.
11 Ное 2015, 16:04
Yarost написа:релаксиращият на мен си ми действа много добре. :)
И мен много ме кефи , супер ми е даже. ;)
29 Дек 2015, 16:02
Rali_hr написа:Yarost написа:релаксиращият на мен си ми действа много добре. :)
И мен много ме кефи , супер ми е даже. ;)
Е, то си е до нужда, всеки се радва на релаксиращ, но ако си с по-специални потребности няма да ти свърши кой знае каква работа.
22 Яну 2016, 16:20
Затова като си намерите някой добър масажист и той ви разпитва какви са ви болежките, дейностите, които искате и т.н. за да могат да преценят кой е най-подходящия масаж за вас :)
22 Яну 2016, 17:37
а тези масажиращите столове, които ги има по моловете дали вършат някаква работа или са чисто и просто удоволствие?
24 Яну 2016, 08:45
Коцева написа:а тези масажиращите столове, които ги има по моловете дали вършат някаква работа или са чисто и просто удоволствие?
Не можеш да го сравниш това раздрусване с истински масаж. :)
02 Фев 2016, 11:28
Аз предпочитам мъж да ме масажира, има по-голям натиск
03 Фев 2016, 13:18
Коцева написа:а тези масажиращите столове, които ги има по моловете дали вършат някаква работа или са чисто и просто удоволствие?
щом доставят удоволсвие, значи най-малкото служат за релакс?
18 Апр 2016, 11:12
тези столове все пак са автоматизирани, който и да седне, всеки път едно и също.
Ако целта ни е добър масаж, по-добре си е да се прави от човек и на място дето си е за масажи. Не в МОЛ по дънки и пред всички минувачи.
18 Апр 2016, 12:03
Yarost написа:тези столове все пак са автоматизирани, който и да седне, всеки път едно и също.
Ако целта ни е добър масаж, по-добре си е да се прави от човек и на място дето си е за масажи. Не в МОЛ по дънки и пред всички минувачи.
Един път само съм сядала на подобен стол и определено има разлика от небето до земята между него и истинския масаж. Не ми хареса, имах чувството, че повече ме натъртва. Даже мъжа ми по-хубаво ме размачква

.