Какъв масаж да избера при толкова видове?

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Правите ли си точкови масажи и знаете ли как да си помогнем?

Мнениеот Kremiliya » 09 Дек 2014, 13:57

lussy написа:От известно време ги практикувам върху децата, виждам някои от схемите, оглеждам добре и се захващам, мисля че с малко повече практика могат да се получат много добри резултати

А върху себе си не ги ли практикуваш? И от друга страна не могат ли да навредят тези точкови масажи, ако не се правят правилно?
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Anka » 10 Дек 2014, 16:12

Никога не съм си правила такъв масаж, но съм чувала, че наистина много помагат такива масажи. :roll:
Аватар
Anka

Мнениеот Krum » 08 Яну 2015, 15:52

Никога не съм си правил точкови масажи, но да ви вярвам много много не вярвам аз :))
Аватар
Krum

Re: Какъв масаж да избера при толкова видове?

Мнениеот mix_twix » 12 Яну 2015, 18:05

Обичам много да ходя на масаж :D
Аз си избирам такъв лечебен защото най-добре ми действа, пък ако е от жена още по-хубаво. :mrgreen:
Аватар
mix_twix

Re: Какъв масаж да избера при толкова видове?

Мнениеот Lili_pili » 12 Яну 2015, 18:15

Никога не съм знаела, че има толкова видове масаж, мислих си, че отиваш там и почват да те мачкат и това е. :mrgreen:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Всеки ли може да си прави масаж на ушите и как той влияе при различни проблеми?

Мнениеот niya_mazova » 17 Мар 2015, 16:04

Често се случва да попадам на статии за различни видове масаж, било то на тялото, на стъпалата или на ушите. :idea: Та се замислих, за този на ушите понеже съм чувала, че може да потуши почти всяка болка и неразположение, а и е достъпен, тъй като може да си го направиш по всяко време и навсякъде, не е необходимо да се събуваш, както при този на краката, например :idea:

Та, ако можем и сами да си правим масажи, то как да разберем кой е най-подходящият за нашия проблем? Всъщност добре ли е сами да си правим масаж на ушите и възможно ли е това да не ни влияе по най-добрия начин или е необходимо единствено специалисти да се занимават с това?
f496.jpg
f496.jpg (15.62 KiB) Прегледано 1666 пъти
Ще се радвам да ми споделите при какви неразположения използвате масажа на ушите и как той ви влияе, вярвате ли, че всеки може да си помогне при всякакво неразположение чрез масаж на ушите? :roll:
niya_mazova

Re: Всеки ли може да си прави масаж на ушите и как той влияе при различни проблеми?

Мнениеот M.Tasheva » 17 Мар 2015, 16:15

Не вярвам ,че може да има някакво подобрение, каквото и да си говорим, масаж дали на глава или друго място, където се чувстваш напрегнат е много приятно, но чак магически свойства каквито му преписва - няма!
M.Tasheva

Re: Всеки ли може да си прави масаж на ушите и как той влияе при различни проблеми?

Мнениеот Snejna » 17 Мар 2015, 16:26

Никога не съм вярвала в тея масажи, но може и да са ефикасни, все пак не е моя начин, аз предпочитам хапчето. :mrgreen:
Аватар
Snejna

Мнениеот PasDeDeux » 17 Мар 2015, 16:27

Преди дълго време си правих масажи на ушите, но да си призная не ми помогнаха по никакъв начин и усетих, че просто е безсмислено това, а и ми отнемаше време, понеже си имах някакъв ритуал! Предполагам, ако специалист прави такова нещо може и даде добро отражение!
PasDeDeux

Мнениеот Lyomi » 17 Мар 2015, 18:33

И аз за съжаление разчитам на хапчето, просто не мога да издържам нещо да ме боли твърде дълго време, но и масажът може да е ефективен и бърз, зависи кой го прилага, мисля :idea:
Lyomi

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения