marchinko73 написа:Значи, да ти обясня каква е схемата... И да го имаш предвид другия път, щото то това не е само при банките, но и при мобилните оператори, че и при бързите кредити. Хората имат план за сключване на застраховки, предлагане на нови продукти, удължаване на договори и т. н. (викат му таргет) и като го изпълнят, получават премии. Ако не го изпълнят - няма пари! Те затова се стремят да те набутат с нещо, дето не ти трябва. Дето се вика - това им е част от работата и от туй им зависи заплатата... Няма какво да им се сърдиш. Следващия път чети внимателно договора и задавай въпроси!

Добре бе човек! Разбирам, че и аз има вина дето не съм си прочел нещата внимателно, ама свършиха ли вече тия работи дето им викат етика, морал, човешко отношение... Що не ми каза девойката, че и застраховката ми влиза в договора и ще имам месечна такса за нея? То според теб излиза, че работата на тия хора е да мамят клиентите, за да си получават заплатите?! Нале уж пише: с грижа за клиента??? Да те питам: ако тебе те преметнат някъде, ти втори път ще отидеш ли там? Аз не само че няма да стъпя, ами ще разкажа на всичките си приятели и познати, та да не ходят и те!