Какъв вибратор да изберем?

Re: Вибро- играчки за по-големи дози удоволствие

Мнениеот the princess » 19 Апр 2012, 16:19

totka_lukanova написа:А какво мислите за вибро пръстените, доволни ли сте? Преди време си бях взела един, но като че ли нищо не правеше, сега си взех ето този, но също не е този и той не е кой знае какво, но поне не се изхарчих много, както предният път ;)
Вибропръстен

И какво е усещането с Вибропръстена, тъй като с моят съпруг постоянно експериментираме и смятам да пробваме и това. Ние сме отворени към всичко ново и разнообразно, няма клишета и табута в секса при нас.
the princess

Мнениеот aninka » 14 Май 2012, 11:57

the princess написа:
totka_lukanova написа:А какво мислите за вибро пръстените, доволни ли сте? Преди време си бях взела един, но като че ли нищо не правеше, сега си взех ето този, но също не е този и той не е кой знае какво, но поне не се изхарчих много, както предният път ;)
Вибропръстен

И какво е усещането с Вибропръстена, тъй като с моят съпруг постоянно експериментираме и смятам да пробваме и това. Ние сме отворени към всичко ново и разнообразно, няма клишета и табута в секса при нас.

Нали не чакате вибро-играчките да свършат работата вместо вас ;) Те са само помощник в секса, но основната задача остава да "тежи" върху двамата партньори... Ние също си имаме вкъщи разни джаджи и определено разнообразяват секса, но са важни и уменията на партньора до вас :mrgreen:
aninka

Мнениеот kristiqna_georgieva » 02 Юни 2012, 12:55

На мен лично не ми хареса вибриращият пръстен. Усещането е съвсем странно. Друго си е да те погалят с пръсти. Така че препоръчвам мъж вместо пръстен :)
kristiqna_georgieva

Мнениеот teddy » 20 Юни 2012, 12:16

kristiqna_georgieva написа:На мен лично не ми хареса вибриращият пръстен. Усещането е съвсем странно. Друго си е да те погалят с пръсти. Така че препоръчвам мъж вместо пръстен :)

А защо не и двете :mrgreen: На мнение съм, че повече двойки купуват и използват вибро-играчки, а не самотни дами :roll: Може и да греша, не знам... Миналата година получих за рождения си ден слънчеви очила и... вибратор :mrgreen: Подаръкът беше от мъжа ми, но честно казано малко ме стъписа втората му част :lol: Вече съм убедена в това, че не е лошо от време на време да се разнообразява секса с подобни атрибути, защото действат много възбуждащо и на двамата партньори ;)
teddy

Мнениеот ///M ims » 17 Юли 2013, 18:41

teddy написа:
kristiqna_georgieva написа:На мен лично не ми хареса вибриращият пръстен. Усещането е съвсем странно. Друго си е да те погалят с пръсти. Така че препоръчвам мъж вместо пръстен :)

А защо не и двете :mrgreen: На мнение съм, че повече двойки купуват и използват вибро-играчки, а не самотни дами :roll: Може и да греша, не знам... Миналата година получих за рождения си ден слънчеви очила и... вибратор :mrgreen: Подаръкът беше от мъжа ми, но честно казано малко ме стъписа втората му част :lol: Вече съм убедена в това, че не е лошо от време на време да се разнообразява секса с подобни атрибути, защото действат много възбуждащо и на двамата партньори ;)

Късметрийка си за подаръка - аз получих само слънчеви очила хаха Страхотни са, но от доста време намеквам и направо си предлагам да си купим един вибратор да го пробваме... Честно казано, винаги ми е било интересно какво е усещането, а не ми се иска сама да си го ползвам... като цяло предпочитам истинско докосване и усещане, но си мисля, че една вибро-играчка доста би ускорила и улеснила достигането до оргазъм... При мен е по-скоро на прихическо ниво, тоест трябва да бъда максимално отпусната, за да мога да "приключа"... примерно след тежък ден колкото и да искам приятелят ми в мен след 5тата минута става много трудно да свърша... Не знам дали вибратор би помогнал, но се надявам ;) Дайте някакви идеи по въпроса.
///M ims

Какъв вибратор да изберем?

Мнениеот valiopaf » 12 Фев 2014, 17:39

Здравейте!

Искаше ми се да купя вибратор на приятелката ми, ей така, без повод! :oops:
Но като влезнах да търся в интернет направо се изгубих от различни видове и модели!

Някоя дама, която е използвала вибратор, може ли да сподели мнение, кои й допадат най-много и защо?! :roll:
Видях толкова видове вибратори и съм крайно объркан :shock: - метални, силиконови, ПВЦ, киберкожа, с и без клиторстимулатор, въртящи, ударни, масажори. :o :o

И според големината също са ужасно много, но в това мога да се ориентирам горе-долу, според моя размер. 8-)

Моля ви, помогнете ми в избора на вибратор, не мога и да си представа какво би било усещането с различните видове!!!! :oops: :oops:
valiopaf

Re: Какъв вибратор да изберем?

Мнениеот moni.sparrow » 12 Фев 2014, 17:43

Ако сте гледали от онези филмчета за възрастни, може би знаеш какво би й допаднало, ние няма от къде да знаем, но мисля, че всяка жена би се зарадвала на розовкото.
Мисля, че клиторстимулатора е задължителен, така че не се чуди много, щом си знаеш и размера :lol: :lol:
moni.sparrow

Re: Какъв вибратор да изберем?

Мнениеот renito » 12 Фев 2014, 18:01

аз съм се насочила към Durex,най-вече ,защото е доста евтин и ми изглежда красив :)тия в сексшоповете са по 100-200 лева,аз да не съм дъщерята на султана :lol:
Аватар
renito

Мнениеот Kaya » 19 Яну 2015, 11:21

Не сме ползвали такива вибриращи разнообразия в секса :))
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот S_Milenska » 19 Яну 2015, 12:01

Аз също не съм използвала допълнения в секса никога, на мен ми е достатъчно удоволствието с мъжа ми :)
Аватар
S_Milenska

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски