19 Апр 2012, 16:19
totka_lukanova написа:А какво мислите за вибро пръстените, доволни ли сте? Преди време си бях взела един, но като че ли нищо не правеше, сега си взех ето този, но също не е този и той не е кой знае какво, но поне не се изхарчих много, както предният път![]()
Вибропръстен
14 Май 2012, 11:57
the princess написа:totka_lukanova написа:А какво мислите за вибро пръстените, доволни ли сте? Преди време си бях взела един, но като че ли нищо не правеше, сега си взех ето този, но също не е този и той не е кой знае какво, но поне не се изхарчих много, както предният път![]()
Вибропръстен
И какво е усещането с Вибропръстена, тъй като с моят съпруг постоянно експериментираме и смятам да пробваме и това. Ние сме отворени към всичко ново и разнообразно, няма клишета и табута в секса при нас.
02 Юни 2012, 12:55
20 Юни 2012, 12:16
kristiqna_georgieva написа:На мен лично не ми хареса вибриращият пръстен. Усещането е съвсем странно. Друго си е да те погалят с пръсти. Така че препоръчвам мъж вместо пръстен
17 Юли 2013, 18:41
teddy написа:kristiqna_georgieva написа:На мен лично не ми хареса вибриращият пръстен. Усещането е съвсем странно. Друго си е да те погалят с пръсти. Така че препоръчвам мъж вместо пръстен
А защо не и дветеНа мнение съм, че повече двойки купуват и използват вибро-играчки, а не самотни дами
Може и да греша, не знам... Миналата година получих за рождения си ден слънчеви очила и... вибратор
Подаръкът беше от мъжа ми, но честно казано малко ме стъписа втората му част
Вече съм убедена в това, че не е лошо от време на време да се разнообразява секса с подобни атрибути, защото действат много възбуждащо и на двамата партньори
12 Фев 2014, 17:39
12 Фев 2014, 17:43
12 Фев 2014, 18:01
19 Яну 2015, 11:21
19 Яну 2015, 12:01