09 Ное 2018, 11:54
Dalia написа:на мен са ми подарявали вагинални топчета, една също много интерсн секс играчка

Това даже не го знам, изостанала съм явно
Моите подаръци са "скучни"

Нищо свързано със сексуалността ми.
12 Ное 2018, 18:15
sky_100 написа:Dalia написа:на мен са ми подарявали вагинални топчета, една също много интерсн секс играчка

Това даже не го знам, изостанала съм явно
Моите подаръци са "скучни"

Нищо свързано със сексуалността ми.
Тези топчета се поставят във влагалището и целта им е да не изпаднат от него. Така се стягат мускулите му и се отстраняват проблемите свързани със инконтиненция и скескуални такива. Аз ги изпозлвам само през почивните дни, тъй като е добре след тяхната употреба мъжът ми да ми е под ръка
13 Ное 2018, 12:54
Хахах, на мен - не, но аз съм подарявала на една колежка от университета, за 20-тия й рожден ден беше

Смятам че много се накефи, но не съм я питала от тогава дали е опирала до вибратора
04 Дек 2018, 11:41
Сакън, твърде консервативна съм явно за такива неща

Има хора за всичко, ама това не е за мен. Повече ще ме притесни, отколкото отпусне.
11 Дек 2018, 15:12
Не, защото приятелите ми знаят че не бих се накефила на подобен подарък.
04 Мар 2019, 17:01
Живея с приятелят ми от близо година. Той винаги си заключва нощното шкафче с ключ и винаги съм била любопитна да надникна вътре. Миналата седмица си беше забравил шкафчето отключено и го отворих и открих секс играчки - дилда, вибратори и тн. Не съм очаквала от него да има такива неща. Страхувам се да не е минал на другия бряг щом използва тези играчки.
04 Мар 2019, 17:30
Да не е решил да те изненада? Или пък често отсъстваш от дома?
04 Мар 2019, 17:35
MaxiMillion написа:Да не е решил да те изненада? Или пък често отсъстваш от дома?
Не знам дали е решил да ме изненада.
Не отсъствам често, но понякога излизам с приятелки.
04 Мар 2019, 17:38
И в единият и в другият случай, иска да те изненада. Ти да не си против да добавите още нещо в сексуалния ви живот?
04 Мар 2019, 17:41
MaxiMillion написа:И в единият и в другият случай, иска да те изненада. Ти да не си против да добавите още нещо в сексуалния ви живот?
Не съм против, но ми е странно, защо крие. Така е от както се нанесох в апартамента му. Мина много време от тогава.