Правила на форума
Добави отговор

Re: Мъжът ми крие от мен секс играчки

04 Мар 2019, 17:49

Явно чака подходящ момент ;) Намекни му сама за това.

04 Мар 2019, 18:52

Секс играчките могат да се използват и за други цели освен за сексуално задоволяване - например масажьора на простата. Ако мъжът Ви има проблеми с простата, може да го използва. В повечето случаи мъжете крият това, защото първата мисъл на некомпетентния човек, да не кажа простака, е че ползвателя на масажьора е обратен. Освен това, ползването на такъв уред улеснява и изхождането при тежък запек. Не забравяйте, че простата е "второто сърце" на мъжа. Масажът на простата се препоръчва от лекарите, дори някой от тях правят на пациентите си масаж с пръст. Възможно е Вашият случай да е такъв. За това, според мен, най-добре е да се правите, че не забелязвате. Мисля, че ще дойде време, когато той сам ще Ви осветли по въпроса.

05 Мар 2019, 10:20

Стига да не ги ползва с любовник/любовница, аз съм окей с всичко.

05 Мар 2019, 23:51

buran_42 написа:Секс играчките могат да се използват и за други цели освен за сексуално задоволяване - например масажьора на простата. Ако мъжът Ви има проблеми с простата, може да го използва. В повечето случаи мъжете крият това, защото първата мисъл на некомпетентния човек, да не кажа простака, е че ползвателя на масажьора е обратен. Освен това, ползването на такъв уред улеснява и изхождането при тежък запек. Не забравяйте, че простата е "второто сърце" на мъжа. Масажът на простата се препоръчва от лекарите, дори някой от тях правят на пациентите си масаж с пръст. Възможно е Вашият случай да е такъв. За това, според мен, най-добре е да се правите, че не забелязвате. Мисля, че ще дойде време, когато той сам ще Ви осветли по въпроса.

Ще извинявате, ама едно е пръст, друго е да ти набутат един вибратор...

06 Мар 2019, 10:30

Нищо лошо няма в секс играчките, може би чака да мине малко повече време и сам ще ти каже за тях...

06 Мар 2019, 16:02

И на мен би ми било странно, че ги крие и заключва. Чакал момента. Какъв момент?! Те живеят заедно.
Директно говори с него, но не враждебно. Дано се изяснят нещата. Но криенето винаги кара човек да се чувства измамен или излъган.

07 Мар 2019, 13:22

Да си ги крие. Може би знае отношението ти към секс играчките, тоест ако не си им фен, е решил да не те поставя в неловка ситуация?
Тогава обаче изниква въпросът защо са там и как ги ползва? :roll: Ако сте от скоро заедно, да речем, че са от предишна връзка, ама във вашия случай - едва ли.
Най-добре го попитай директно.

08 Мар 2019, 11:24

Първото, което бих направила е да говоря с него. Всичко друго са догадки и самоизмъчване, защо си го причиняваш?

09 Мар 2019, 11:24

Говорихме с него.
Призна си че той се самозадоволява с играчките.
Питах го дали харесва мъже понеже играчките са с формата на пенис - той каза, че не харесва.

Re: Какъв вибратор да изберем?

05 Юни 2019, 15:50

И вибратори сме ползвали много с половинката,но последно време предпочитаме дилда, всички играчки сме си взимали от тук
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22