Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ефективни ли са топ матраците?

07 Окт 2015, 11:31

Е има тук таме прокъсано, особено там където сядаме най-често. те затова хубавите скъпи матраци са без пружини, май наистина е по-добре да се купи такъв и да е за поне 20 години.

16 Ное 2015, 16:34

Lollipop написа:Е има тук таме прокъсано, особено там където сядаме най-често. те затова хубавите скъпи матраци са без пружини, май наистина е по-добре да се купи такъв и да е за поне 20 години.

Най-сигурно, като ще се влагат пари да има за какво да се влагат ;)

16 Ное 2015, 17:44

Elica написа:
Lollipop написа:Е има тук таме прокъсано, особено там където сядаме най-често. те затова хубавите скъпи матраци са без пружини, май наистина е по-добре да се купи такъв и да е за поне 20 години.

Най-сигурно, като ще се влагат пари да има за какво да се влагат ;)

Така де и аз мразя да давам пари за едно и също нещо по 100 пъти, като ще е гарга, да е рошева :wink:

16 Ное 2015, 18:16

Винаги е най-добре да се купи еднократно, въпреки цената. Няма каквко да се лъжем - не всичко е като едно време, ама цената си определя качеството.

17 Ное 2015, 09:15

Локумът написа:Винаги е най-добре да се купи еднократно, въпреки цената. Няма каквко да се лъжем - не всичко е като едно време, ама цената си определя качеството.

Добре е, да единствено не е добре за текущия бюджет, защото много често тези неща са безбожно скъпи! :lol:

Re: Какъв матрак да избера?

16 Ное 2016, 21:41

Удобен и евтин. Избягвай прескъпите матраци с реклама.

16 Ное 2016, 21:50

Зависи как се чувствате, аз лично предпочитам нито прекалено меките, нито прекалено твърдите матраци. Ако ми е мек, ме боли кръста. По-скъпите имат доста екстри, които може да подобрят удобството.

17 Ное 2016, 10:26

Съвсем нормален матрак, на робувам на мемори пяни и подобни глупости, избирам само да бъде качествен и без пружини, защото те бързо излизат и развалят комфорта.

17 Ное 2016, 11:53

За мен е много важен матрака, дори гледам с материята отвън, с която е. Трябва да е обработена против акари. И винаги държа да има подматрачна рамка, така се проветрява матрака и не хлътва.

18 Ное 2016, 16:48

А то нещо си против акари не мисля, че има какво да е, освен рекламата. Те могат да се завъдят навсякъде.. няма гаранция, каквото и да казват, все си има дунапрен, в който те с радост биха се заселили.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9