belleville написа:Би трябвало всяко пето дете, ако не и всяко второ, много на зле отива цялото положение със затлъстяването и не зная дали и как е поправимо това, ако не с диети, то поне с правилно хранене!
silver933 написа:Мисля, че много лесно могат да отслабнат тийноветеМалко спорт, дори и разходки да са, качествено хапване и за лятото могат да се случат чудеса. Моя съученичка беше свалила 30 килограма за едно лято!
Kaya написа:silver933 написа:Мисля, че много лесно могат да отслабнат тийноветеМалко спорт, дори и разходки да са, качествено хапване и за лятото могат да се случат чудеса. Моя съученичка беше свалила 30 килограма за едно лято!
Това е страшно много! Но е така на тези години лесно се слабее и дори без много усилия могат да се свалят доста килограми, малко движение и спорт ще помогнат, но ако го има онзи фактор мързел няма как да стане или поне няма да е изобщо лесно..
Lollipop написа:Нека да си направим една тема със здравословни храни и да я пълним с идеи с рецепти! не знам направо как да се справя с храненето на малката, все ми се струва, че нещо пропускам и все яде вредни неща.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта