Lyomi написа:Не съм убедена, че би имало драстични резултати при едно семейство, което основната му храна е джънк, но пък със сигурност ще е от полза. Тука идва и един друг момент, обаче, в който бабите като видят заслабнало детенцето ще кажат "Ама бабо, не ви ли хранят в тази детска градина, гладни ли ви държат?! Я си хапни сега това пържено мекиче и бозичката (а аспартам, разбира се) да си изпиеш"
Та идеята е супер, ако и родителите разбират какво е положението и на децата и тяхното, дори това може да се поддържа и в училищата, нали има задължителна занималня до 4-ти клас, дори някъде по медиите се споменаваше, че може и да стане до 5-ти

Работата е там, че има и затлъстели деца дори в детската градина. Децата ходят с едни големи кореми, имат мазно вече, което им се друса! От къде е дошло, от детската градина където се хранят с готвени неща или от нещата, които се позволяват странично от родителите!
Аз съм на мнение, че не трябва да ограничаваме децата и от вафли, но те трябва да знаят, че са вредна храна и се ядат рядко! А толкова начини има да заместим купешките боклуци, само малко желание трябва! Да играчка е, да направиш един домашен кекс, да има калории и въглехидрати, но е истинска храна, която няма да тормози организма докато се преработва.