Mimito103 написа:Много благодаря за бързия отговор. Бихте ли посъветвали лечение от тук нататък и има ли нужда от такова или редовен преглед през 6 мес е достатъчен да овладея ситуацията. Благодаря предварително.
Lady74 написа:Здравейте, днес ми правиха изследвания, но така и не ми става ясно има ли проблем и нужда от лечение. Фиброгландуларен паренхим тип 1 двустранно.единични лимфни възли в аксиомата. Без патологични промени.Заключение: липоматозна структора на паренхима BI-RADS1. Моля, за съдействие
tsvetanka написа:Здравейте, преди 5 години ме оперираха от рак на гърдата, премахната е и веднага съм изчистена и долу ! На хормонална терапия съм от тогава ! Днес бях на скенер и уж ми казаха , че всичко е наред ,но в епикризата пише , че е открито ХЕМАНГИОМ в тяло на TH 8 ! Можете ли да ми кажете нещо повече и дали е притеснително това !
remarek написа:Здравейте! Майка ми получи силни болки в тазобедрените стави като страничен ефект от химиотерапията. Днес е 21-я ден и трябваше да отиде на последната вливка,но не може да ходи. Колко време може да закъснее между 2 химиотерапии и как можем да облекчим тези болки? Благодаря!
Dr Rumen Tulev написа:remarek написа:Здравейте! Майка ми получи силни болки в тазобедрените стави като страничен ефект от химиотерапията. Днес е 21-я ден и трябваше да отиде на последната вливка,но не може да ходи. Колко време може да закъснее между 2 химиотерапии и как можем да облекчим тези болки? Благодаря!
Здравейте! Първо трябва да се разбере от какво естество е болката в тазобедрените стави. Дали не е свързано с метастази в костите?Необходими са изследвания. Ако проблемите са от дегенеративен характер, лечението започва с нестероидни противовъзпалителни средства. Обърнете се към лекуващият химиотерапевт, той най-точно ще ви посъветва как да постъпите.
Още от Framar.bg
Назад към Онкология и туморни образувания - въпроси и отговори
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта