Тук можете да зададете въпроси по акушерство и гинекология и да споделите мнения за Вашия проблем.
17 Юни 2019, 12:10
Ванесаааа написа:Здравейте!
Най-вероятно не е тук мястото да попитам, но не ми остава друг избор.
Правих секс по време на М, ден преди на ми свърши. Имаше малък инцидент, скъса се кондома и всичко влезе в мен. Приех Ескапеле 8-9 часа след приключване на половият акт. На следващия ден вече ми свърши. Нямах никой от описаните в листовката странични реакции, но 4 дни след това започна кървене и кафеникава овулация. Днес вече е 3ти ден от започването на кървенето, което вече затихва, но все още имам тази въпросна кафеникава овулация(или аз поне мисля, че е).
Може ли съвет? Дали е от ескапелето, което изпих? Има ли шанс за бременност(която не искам все още)
Здравейте!
Шанс за забременяване в случая е много минимален, защото сте взела мерки в необходимия срок!
С уважение,
д-р Тодева
02 Яну 2020, 09:59
Здравейте,
в момента приемам антибиотик за лечение на цистит, като в урината имам изолиран Стафилококус Сапрофитикус. Имам изписани вагинални глобули за лечение на кандидоза, които трябва да поставям. Притеснението ми е докато се поставят глобулите няма ли риск стафилокока, които е изолиран, да попадне и във влагалището?
Благодаря предварително!
02 Яну 2020, 12:13
i.georgieva написа:Здравейте,
в момента приемам антибиотик за лечение на цистит, като в урината имам изолиран Стафилококус Сапрофитикус. Имам изписани вагинални глобули за лечение на кандидоза, които трябва да поставям. Притеснението ми е докато се поставят глобулите няма ли риск стафилокока, които е изолиран, да попадне и във влагалището?
Благодаря предварително!
Здравейте!
Нямате основания за притеснения!
С уважение,
д-р Тодева
23 Яну 2020, 09:51
Здравейте!
От юли/август менструацията ми идва около 6-ти +/- 2-3 дни. Около 20-то число, всеки месец получавал лек сърбеж в интимната област и много странно бяло течение, като топчета, които са леко мазни, леко наподобяват пластелин. Това нещо на какво може да се дължи?
Благодаря предварително за отговора! :)
26 Мар 2020, 08:49
Снежана.Павлова написа:Здравейте!
От юли/август менструацията ми идва около 6-ти +/- 2-3 дни. Около 20-то число, всеки месец получавал лек сърбеж в интимната област и много странно бяло течение, като топчета, които са леко мазни, леко наподобяват пластелин. Това нещо на какво може да се дължи?
Благодаря предварително за отговора! :)
Здравейте!
Ако не сте посетила вече специалист Ви съветвам да го направите. Необходимо е да се вземе секрет за микробиология.
С уважение,
д-р Тодева
05 Апр 2021, 23:38
Здравейте,след направена Микробиология ми бяха предписани Gynophilus и Флажил вагинално. Въпросът ми е в каква последователност трябва да се поставят?
05 Авг 2021, 14:51
Здравейте! Д-р Виолина Тодева е на разположение за вашите въпроси. Моля запитванията, които не са получили отговор и са все още актуални, да бъдат зададени отново. Очаквайте отговори скоро!
Поздрави,
Д-р В. Тодева
24 Фев 2022, 13:51
Здравейте! От няколко месеца забелязах, че течението ми се промени . Първоначално беше бледо жълт пенлив секрет със силна и остра миризма, но слвд това стана като топчета или не знам как да се изразя , гъсто мляко с парченца извара все едно . Нямат мирис. Нямам сърбеж, болки в кръста, парене при уриниране. Според вас какво е това и какви лекарства трябва да се предприемат ?