dessislava.nn написа:Здравейте,обръщам се към Вас със следният проблем. Имам течение което е доста по обилно от обичайното,не усещам мирис или специфичен цвят,също така малките ми срамни устни се лющят (ако това е правилната дума),просто са сухи и стават на люспички. Усещам дискомфорт долу все едно вътрешността и лигавицата ми са излезнали леко от отвора и е доста неприятно. Не мисля,че има сърбеж,а по-скоро дискомфорт все едно като го затисна с ръка отминава. Преди няколко месеца правих микробиология отново заради засилено течение,но не излезна абсолютно нищо,просто ''хормоните ми са повече''. Мажа се съвсем леко с едно детско кремче Sudocrem колкото да ме омекоти леко.. При първа възможност когато се прибера ще се консултирам с лекар, но ако поне ме насочите какво може да е.. Благодаря Ви!
Здравейте, dessislava.nn!
Възможно е, след като нямате оплаквания с течението това да е нормално повишената вагинална секреция по време на овулация. Въпреки това, ако е нещо необичайно е уместно периодично да се изследва вагинален секрет.
Относно другите оплаквания без преглед ми е трудно да кажа какъв е проблемът, въпреки това смятам че докато посетите специалист използването на судокрем е добро решение!
Желая Ви здраве и успешна Нова 2016 година!
С уважение,
д-р Тодева