Свежи идеи за коледно настроение - елха, украса, картички, настроение

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Правите ли коледни картички, можете ли да ни дадете повече идеи?

Мнениеот rabotnata pchela » 21 Ное 2017, 13:47

Бях пробвала това с отпечатъците от пръстчетата и бях направила за цялата група в градинката, заедно със сладки от нарисувани елхички. Бяха голям хит, тази година може да си поиграя пак и да изрисувам за децата. Те се радват милите, а за мен това е много важно.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Lisica » 01 Дек 2017, 13:58

КОледни картички не съм правила от дете. Бяха ми любими тези, които се правят с натрошените стъкълца от играчките, ставатаха толкова красиви и блестящи. Но вечене съм виждала стъклени играчки, все пластмасови.
Аватар
Lisica

Мнениеот magis » 03 Дек 2017, 17:41

Моята голяма дъщеря обожава да прави коледни картички. С много любов и стараене, това е най-важното.
magis

Мнениеот Malina » 19 Яну 2018, 13:28

Хубаво е човек да направи картички и да вложи нещо от себе си в тях. Жалкото е, че рядко се пазят след това тези спомени.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Re: Елха в саксия - перфектната еко алтернатива

Мнениеот flip » 09 Ное 2018, 12:29

Наближават празниците, съответно въпроса с дръвчетата идва на дневен ред.
Аз имах мерак да спася поне едно борче, обаче след празниците го занесохме в едно село и го прехвърлихме от саксията в двора. Е, не оцеля. Не знам защо, но...
flip

Re: За Коледа – естествена или изкуствена елха?

Мнениеот IvanovA_Stef » 14 Ное 2018, 13:36

Тази година ще вземем естествена в саксия, като се надявам да успеем да я присадим в някое дворче след празниците. Няколко години подред караме с изкуствена, но започват да ми липсват игличките, аромата. Друго си е. Изкуствената някак не може да внесе същия уют в дома. :roll:
IvanovA_Stef

Мнениеот @Лорчето » 14 Ное 2018, 16:04

Аз имам една изкуствена и тъй като не съм семейна все още, нямам деца и т.н., ще си карам с нея. И без това вкъщи не се задържам много, няма да наблягам на кой знае каква украса :lol:
@Лорчето

Мнениеот Stefany_Nik » 15 Ное 2018, 10:27

Не мога да си представя че ще имаме изкуствена елха. Знам, по-еко е, по-щадящо за природата, ама...с нищо друго не й вредя през годината. Пестя водата, не изхвърлям боклуци, където ми падне, изхвърляме си боклука разделно. Поне това искам да си остане както преди.
Stefany_Nik

Re: Какво правите с коледните дръвчета след като минат празниците?

Мнениеот Dust » 07 Дек 2018, 15:51

Изхвърляме ги, то какво друго да ги правим. Но за да не пълним контейнера, ги оставяме до него. Понякога братята роми според мен минават и ги взимат за огрев.
Dust

Мнениеот Matilda » 21 Дек 2018, 13:02

В последно време все изкуствена ползваме. Да, ароматът на естествената е друг, усещането е различно, но...Жал ми е за дръвчетата.
Matilda

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения