Anka написа:Всека година си вземаме такова дръвче, наистина тъжно е и за дървото и за парите, накрая отива в печката на село.
Rali_hr написа:Anka написа:Всека година си вземаме такова дръвче, наистина тъжно е и за дървото и за парите, накрая отива в печката на село.
Ако оставим природата, която явно не ви се свиди, то пари не ви ли се свидят, дръвче за 50-60лв. дето след 5 дена в коша.. по-добре на някой гладен ги дайте тези пари.
S_Milenska написа:Мнението ми вече клони към изкуствена елха, знам, че все пак за направата на една изкуствена елха се замърсява въздуха толкова, колкото ако се отсекат няколко елхи, което нали прави малко процеса безсмислен, но очаквам още много дълги години да празнувам Коледа със семейството си и смятам, че в един момент все ще си я "избия" тази елха.Харесах си една, 150 висока с бели връхчета, много красива
Malina написа:S_Milenska написа:Мнението ми вече клони към изкуствена елха, знам, че все пак за направата на една изкуствена елха се замърсява въздуха толкова, колкото ако се отсекат няколко елхи, което нали прави малко процеса безсмислен, но очаквам още много дълги години да празнувам Коледа със семейството си и смятам, че в един момент все ще си я "избия" тази елха.Харесах си една, 150 висока с бели връхчета, много красива
Много добро решение, а и такива големи елхи внасят голям празничен уютВесели празници и занапред все по-еко!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта