Свежи идеи за коледно настроение - елха, украса, картички, настроение

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Ръчно направена домашна коледна украса - бихте ли се пробвали?

Мнениеот Anka » 10 Дек 2014, 16:18

Много обичам подобни украси, но са само за хора с талант и око за такива неща, аз определено не съм такава личност :(
Аватар
Anka

Мнениеот Malina » 10 Дек 2014, 16:24

Pipilota написа:Това беше част от украсата в нашата детска градина, играчките са направени от мен.

599425_616643838399626_865142009_n (1).jpg

Детето оцвети снежинките, разбира се, ако това го върши възрастен с подходящи зимни цветове може да се получи още по-добре! :) Кънките са с кламер в основата, а на камбанката има звънче :)

Тези снежинки от какво са и с какво ги боядисахте? Изглежда лесно :roll:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Грохот » 11 Дек 2014, 12:53

Спомням си като деца правихме от цветни листове някакъв тип гирлянди, ама виждам, че сега доста нови техники са навлезли :idea: :roll:
Грохот

Мнениеот Kaya » 11 Дек 2014, 13:51

Грохот написа:Спомням си като деца правихме от цветни листове някакъв тип гирлянди, ама виждам, че сега доста нови техники са навлезли :idea: :roll:

А, онези кръгчета, едно време само тях правехме, сегашните красоти просто са невероятни, гирляндите не могат да им стъпят на малкото пръстче ;)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Правите ли коледни картички, можете ли да ни дадете повече идеи?

Мнениеот maminka » 11 Дек 2014, 15:29

Децата твърдо са решили да направят коледни картички за целия клас, както и една по-голяма за класната им! Материалите не смятам, че са проблем, а по-скоро изработката.

В клас са 28 деца, сещате се за какво идея реч, от друга страна те са и с претенции да не правим еднакви картички :oops: направо ми причерня :lol: :lol: :lol: :lol:

И аз много обичам да правя подаръци и смятам, че децата също ще го оценят, от друга страна смятам, че е важен този жест с коледните картички не само за моите деца, но и за тези от класа.
Надявам се да успеят да оценят и малките подаръци и жестове, а не само скъпите и големи, независимо дали са от Дядо Коледа или от мама и татко!

Аз си мислих да направя един такъв шаблон
6a00.jpg
6a00.jpg (13.5 KiB) Прегледано 720 пъти
и да рисуваме картичките така, като допълнително ги декорираме с нещо друго! :roll: Какви са идеите ви за коледни картички на вас?
Сега е ваш ред за споделяне на идеи! :) :)
maminka

Re: Правите ли коледни картички, можете ли да ни дадете повече идеи?

Мнениеот Harmony » 11 Дек 2014, 15:36

Тази идея е много добра, виждала съм и картички с бродерии, които също много ми допадат, обикновено от по-твърда хартия и са бродирани с конци, а може и като допълнения копчета, става много готино :) :) :) :)
Аватар
Harmony

Мнениеот S_Milenska » 11 Дек 2014, 17:49

Тази картичка е много красива, браво! :) А децата са супер добрички, че искат да раздадат подаръци на целия клас :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Burborino » 11 Дек 2014, 17:55

Когато имам време аз ги правя винаги, но тази година много закъснях. Рисувам ги по принцип. Веднъж правих и апликации с ръчно правена хартия и разни други хартии
What's it got in its nasty little pocketses, eh, my precious?
Аватар
Burborino

Мнениеот rabotnata pchela » 11 Дек 2014, 17:58

Burborino написа:Когато имам време аз ги правя винаги, но тази година много закъснях. Рисувам ги по принцип. Веднъж правих и апликации с ръчно правена хартия и разни други хартии

Давай снимки! Явно си талантлива, аз също много обичам да правя подобни неща, ще ми дадеш някоя друга идея :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Burborino » 11 Дек 2014, 18:13

Ами нямам :lol: Винаги правя всичко в последния момент и за съжаление не съм снимала нито една. Доста тъпо от моя страна. Тази година се бях заканила да направя по един зимен пейзаж като миниатюра вместо картичка, но не успях. Явно ще го оставя за догодина.
Миналата година пращах купени, а по миналата рисувах едни снежни човеци в различни пози... всеки снежен човек отговаряше един вид на получателя си. Малко инфантилно беше, но пък беше сладурско :)
What's it got in its nasty little pocketses, eh, my precious?
Аватар
Burborino

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения