Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Kак мислите че отслабват по света и какви диети спазват?

23 Яну 2015, 14:20

хахахах оф, не ми се сърдете, но ще го кажа, сигурно във Виетнам сменят породата... на кучетата.. :mrgreen:

23 Яну 2015, 14:37

Anka написа:хахахах оф, не ми се сърдете, но ще го кажа, сигурно във Виетнам сменят породата... на кучетата.. :mrgreen:

Ееее, това вече беше грубо! :mrgreen:

А американците как ли отслабват, сменят Макдоналдс с КФЦ :) :mrgreen: :lol: :lol:

23 Яну 2015, 15:30

Знам ли, аз не ги знам какво ядат по принцип по света. :))) :roll:

23 Яну 2015, 15:54

Интересно, те май повечето страни, които са в близост до океаните хапват доста морски деликатеси, надали имат нужда от диета ;)

23 Яну 2015, 16:35

Никога не съм мислила по въпроса и на мен ми е любопитно, дали не можем да намерим някакво инфо по света? предполагам, че всички се ограничават от въглехидратите ;)

23 Яну 2015, 17:01

Не знам, но тази снимка ми изглежда грешна, не виждам макдоналдс, а виждам риба на северна Америка! ЛЪЖААААА :lol: :lol: :lol: :lol:

24 Яну 2015, 10:04

Онези, дето ядяха пържените мравки сигурно ги сменят с варени, като кус кус... :roll: :ugeek:

Re: Здравословен начин на живот

24 Яну 2015, 13:37

Много ясно, че здравословния живот няма нищо общо с щастието, не ги бъркайте двете неща. Ако си болен и едва се движиш,а ма си щастлив надали си здрав. :)

Re: как да напълнея?

27 Яну 2015, 15:21

Slavena написа:Не знаех, че съществуват и хора, които искат да напълнеят, всички се мъчим да отслабнем :Р

Да, и аз от такова не съм страдала! :) Имах приятелки, които бяха на 3 дневна детоксикация и качваха килограми!

Re: Какви диети сте спазвали и донесоха ли Ви желания резултат ?

29 Яну 2015, 14:32

Всички съветват ад ядем в малки чинии и така да си излъжем мозъка, за ад ядем по-малко, да ама как да стане, след като аз през цялото време знам, че ям в малка чиния? :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 54