Защо не мога да отслабна - търся съвети

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Кои са важните неща, които пропускаме, когато искаме да отслабнем?

Мнениеот gomez123 » 25 Май 2015, 15:18

Да ви кажа, тази зима съм качила около 5 килограма, които ме притесняват и понеже пробвах различни методи, без никакъв успех, реших да остана на класиката - глад :D

Не, много грубо се изказах, не е точно пълен глад, но съчетание с много течности, хапвам плодове и по този начин обикновено отслабвам, но например нямам време да спортувам :idea: :|
Да, знам, че не е добре, знам, че трябва да се съчетават, но въпреки това нямам време, а когато имам, нямам енергия за спорт :idea:
dui.jpg
dui.jpg (10.41 KiB) Прегледано 3671 пъти
Другия проблем е, че често се меря и тегля, като не зная дали това е добре, защото като цяло губя мотивация, като виждам, че се топя с милиметри :( Според вас кои са важните неща, като спорта например, които пропускаме, когато искаме да отслабнем и това, че се тегля и меря ежедневно, грешка ли е :roll:
gomez123

Re: Кои са важните неща, които пропускаме, когато искаме да отслабнем?

Мнениеот Bambaa » 25 Май 2015, 15:21

Определено това с тегленето и меренето не трябва да се прави всеки ден, максимум веднъж в седмицата, а при положение, че не ядеш правилно, а хрупаш ябълки, например, няма как да ти се тренира, затова и губиш енергия, по-добре ако си решила да караш само на сурови плодове и зеленчуци, яж колкото ти се иска, но намирай и време, за да се пораздвижиш!
Аватар
Bambaa

Мнениеот zheleva212 » 25 Май 2015, 15:24

Съгласна съм с Bambaa плюс това, не стой гладна, т.е. хапвай често по един банан, моркови, ябълка, но не оставяй тялото ти да страда, а салатките може да ги комбинираш със суров слънчоглед и лимон, както и водата, която пиеш + джинджифил, а и след като решиш, че си свалила достатъчно е добре да продължиш да внимаваш :idea:
zheleva212

Мнениеот веселказасмяна » 25 Май 2015, 16:21

Повечето хора правят това без грам умисъл, да отслабнат им става фикс идея, от която трудно могат да избягат, когато около тях има храна, но за да е качествено отслабването и да се задържи колкото е възможно по-дълго смятам, че трябва да се изготви режим на хранене и спорт от професионалист!
веселказасмяна

Мнениеот Rali_hr » 25 Май 2015, 16:31

Мисля, че проблемът най-вече е в това, че в повечето случаи не сме много сериозни, липсва ни мотивация и проблемите идват от там, вглъбяването и всеки провал ни връща в началото и искаме пак да ядем и така влизаме в омагьосан кръг.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Malina » 25 Май 2015, 17:32

Много крайно решение да се подложиш само на глад, но май за онези последни килограми това е най-доброто решение сякаш..
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот julianne » 26 Май 2015, 12:44

Malina написа:Много крайно решение да се подложиш само на глад, но май за онези последни килограми това е най-доброто решение сякаш..

Смятам, че последните най-бързо да се качват после, ако си ги смъкнал само с глад :idea:
julianne

Мнениеот qwerryyy » 26 Май 2015, 12:55

ами те ако не искат изобщо да се свалят какъв е проблемът, че ще се върнат? :lol: :lol: :lol:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Snejna » 27 Май 2015, 11:44

Смятам, че е най-важното да се броят калориите, жените не трябва да ядем повече от 1200 калории дневно, ако искаме да отслабнем, независимо какво ядем.:)
Аватар
Snejna

Мнениеот Andrey » 29 Май 2015, 10:26

Жените правят грешката, че са само на диета без да се занимават с никакъв спорт и това е доста глупаво решение.
Аватар
Andrey

ПредишнаСледваща

Назад към Диети