Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
04 Юни 2015, 20:52
Някой беше казал, че най-много слабеем от към акъл и май ще се окаже вярно, особено за онези диети, при които се яде по 40 грама шунка и едно яйце за целия ден.
10 Юни 2015, 12:34
Кой пропуска спорта я да си признаете, това е най-важното
10 Юни 2015, 17:30
Ми ако си хапваме зеле няма как да не свалим, то гори доста повече калории,отколкото съдържа, но баницата няма тази функция, за съжаление.
11 Юни 2015, 11:45
Яденето не на малко количество солети, а хапването на добро и правилно количество протеини, коя от вас мисли за това?
11 Юни 2015, 13:37
Andrey написа:Яденето не на малко количество солети, а хапването на добро и правилно количество протеини, коя от вас мисли за това?
Аз наистина винаги пропускам месотоо и протеините, за мен това е много лош избор на храна, не знам защо така съм си го решила и изключително рядко ям.
12 Юни 2015, 12:21
Ами ето.. не трябва да се забравят, пък и най-лесният протеин са яйцата,бързо лесно вкусно, достъпно!
12 Юни 2015, 13:00
Andrey написа:Ами ето.. не трябва да се забравят, пък и най-лесният протеин са яйцата,бързо лесно вкусно, достъпно!

Да ти кажа и аз теорията я знам, но чиспса и бирата са ми по-вкусни
12 Юни 2015, 13:26
Когато исках да отслабна преди, винаги минавах на лек режим със салати, риба и пилешко, резултатите не закъсняваха.
15 Юни 2015, 12:21
Момичета, от както се стопли започнах да ям главно салати и съм свалила 2кг за 1 месец, без никакви усилия.
17 Юни 2015, 11:18
Pipilota написа:Някой беше казал, че най-много слабеем от към акъл и май ще се окаже вярно, особено за онези диети, при които се яде по 40 грама шунка и едно яйце за целия ден.

Най-напред се почва от там, после следва голямата воля и останалото.