Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
08 Сеп 2015, 17:12
Докато започнат ад се свалят мазнини и килограми реално, трябва да минат поне 10 дена от диетата и да се сваля досега нещо, ако сте без резултат за тоав време значи няма да се получи скоро.
09 Сеп 2015, 08:36
От евсички диети, които съм минала най-бързо се сваля излишната вода, което пак н ее зле, защото доста издува!
15 Сеп 2015, 13:32
А винаги можеш да разбереш, ако се появи някоя не се притеснявай като почне да заксънява ще ти стане ясно че не е във фитнеса
15 Сеп 2015, 13:37
Диетата върви и най-добре когато се приеме като част от живота, а не като ограничение и като нещо гадно, което правиш. Не може да си на диета и нон стоп да мечтаеш да се наядеш с пица, няма как да стане... 3-4 дена и отново ще се нахвърлиш върху забранените храни..
15 Сеп 2015, 14:53
marsu написа:Диетата върви и най-добре когато се приеме като част от живота, а не като ограничение и като нещо гадно, което правиш. Не може да си на диета и нон стоп да мечтаеш да се наядеш с пица, няма как да стане... 3-4 дена и отново ще се нахвърлиш върху забранените храни..
Именно, когато изключиш всичко друго и не го приемаш като забранено, лесно може да стане работата
15 Сеп 2015, 15:14
аз съм от жените, които вечно са на диета, сега за първи път ми върви диетата без да полагам големи усилия, което направо не е за вярване.
16 Сеп 2015, 12:24
Kremiliya написа:аз съм от жените, които вечно са на диета, сега за първи път ми върви диетата без да полагам големи усилия, което направо не е за вярване.

Продължавай все така дано да има резултат.
Освен и неприятното усещане от типа на глад, то и главоболие, световъртеж разни неща все са налице..
16 Сеп 2015, 13:44
Със сигурност и неразположението, което следва при диетите е много важно, последно следвах диета, която ме изтощи тотално, още не мога да се оправя.
16 Сеп 2015, 17:02
Pipilota написа:Със сигурност и неразположението, което следва при диетите е много важно, последно следвах диета, която ме изтощи тотално, още не мога да се оправя.
Именно затова идеше реч, като намалиш порциите, махнеш вредните храни, хляба и сладкото, безалкохолното и алкохолното, някак всичко тръгва от само себе си, аз поне така си лекувам зимните натрупвания
17 Сеп 2015, 13:28
MGB написа:Pipilota написа:Със сигурност и неразположението, което следва при диетите е много важно, последно следвах диета, която ме изтощи тотално, още не мога да се оправя.
Именно затова идеше реч, като намалиш порциите, махнеш вредните храни, хляба и сладкото, безалкохолното и алкохолното, някак всичко тръгва от само себе си, аз поне така си лекувам зимните натрупвания

Ти нали се сещаш, че и това си е до воля, а обикновеното гладуване си е просто чист и проклет инат, с който вървиш срещу себе си за нещо, което няма да има смисъл и ефект.