12 Ное 2015, 15:32
Ваня Стойчева написа:Нормално, всичко е заради хормоналните промени, а и метаболизма с годините се забавя и ей го резултата накрая.
12 Ное 2015, 17:28
Mamacita написа:Ваня Стойчева написа:Нормално, всичко е заради хормоналните промени, а и метаболизма с годините се забавя и ей го резултата накрая.
Да, така е, заради това и с възрастта става все по-трудно отслабването, ама и да се бия и да не се бия по главата по-хубаво няма да стане, трябва да се стегна и да намаля максимално храната и да удвоя движението!
12 Ное 2015, 20:12
12 Ное 2015, 21:07
Monika_Spasova написа:Аз смятам, че е постижимо, стига да се настроим правилно. Ако смятаме, че това, че днес ще ядем само плодове да речем е изпитание за нас, гадно е, отвратително и наказание, то няма как да стане. Но ако си направим богата плодова салата, подредим си порции и се радваме на себе си, то неусетно ще се разделим с излишните килограми.
24 Ное 2015, 13:09
Kremiliya написа:Сега може да ядете зеле на корем и да сваляте, толкова излишни мазнини падат от него. Така съм чувала де, аз не мога да го спазвам, не мога да стоя гладна, затова се влача едва едва де...
24 Ное 2015, 17:49
S_Milenska написа:Kremiliya написа:Сега може да ядете зеле на корем и да сваляте, толкова излишни мазнини падат от него. Така съм чувала де, аз не мога да го спазвам, не мога да стоя гладна, затова се влача едва едва де...
Но от зеле често боли стомаха, което хич не е приятно после ;(
25 Ное 2015, 17:28
25 Ное 2015, 18:09
25 Ное 2015, 22:50
Bambaa написа:От един страна е свалянето, от друга качването, някои мацки просто не могат и да искат - не могат да качат килограми, да винаги може да се оформи, но пак няма да изглежда като снимката в дясно!
08 Дек 2015, 15:08
Kaya написа:Monika_Spasova написа:Аз смятам, че е постижимо, стига да се настроим правилно. Ако смятаме, че това, че днес ще ядем само плодове да речем е изпитание за нас, гадно е, отвратително и наказание, то няма как да стане. Но ако си направим богата плодова салата, подредим си порции и се радваме на себе си, то неусетно ще се разделим с излишните килограми.
Не знам дали е точно така, съмнявам се. Когато не идват резултатите не става толкова лесно и идва и изнервянето и какво ли още не.