Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Защо не мога да отслабна? Къде греша?!

22 Дек 2016, 11:27

Те нашите лекари както ги откриват тея проблеми, направо може да се примирите с положението си. :mrgreen:

23 Дек 2016, 02:02

Еее не й вкарвайте сега такива мисли в главата, че е болна от нещо. Според мен по-вероятно е да не се движи достатъчно. Нека да почне да спортува и ако и тогава няма резултат, да ходи на изследвания..
И наистина ядките може да са полезни, но са супер калорични, дори и семките, така че прекаляването както и по-горе казах, дори и с полезни неща, няма да доведе до отслабване. И баща ми яде предимно салати ама да не ви казвам в какви купи.. :lol: И си е все така дебел.

23 Дек 2016, 10:03

Като се пробват всички неща и ще се открие начин да се отслабне. Стига да не се отива до крайности с диети и подобни.

04 Яну 2017, 09:42

Какво мислите за велоергометъра? Има ли ефект от него или не е препоръчителен уред? Ако нямаме време за спорт, това може ли да помогне за свалянето на килограмите. Мисля, че това е най-избирания уред от по-пълните дами, затова питам. :roll: Добър избор ли е?

04 Яну 2017, 11:43

fawla написа:Какво мислите за велоергометъра? Има ли ефект от него или не е препоръчителен уред? Ако нямаме време за спорт, това може ли да помогне за свалянето на килограмите. Мисля, че това е най-избирания уред от по-пълните дами, затова питам. :roll: Добър избор ли е?

Велото има много предимства:
1. Чудесен избор е за пълните дами и господа, защото е изключително подходящо за кардиотренировки, а точно те са най-съществени в процеса на отслабване. Спомага едновременно за загуба на килограми, за укрепване на сърцето, регулиране на кръвното налягане и е нежно към ставите (ключов момент, защото обикновеното бягане, бягащата пътечка и степера могат да нанесат много вреди при наднормено тегло!).
2. Заема малко място у дома (за разлика от кростренажора, който също е много подходящ за наднормени хора). Достъпен е като цена.
3. Има много възможности за тренировки - в началото само в седнало положение, но после може в право, може с ритмично изместване на центъра на тежестта, което води до натоварване на различни мускули по краката и т.н.
Необходимо е само постоянство и правилен хранителен режим.

04 Яну 2017, 12:20

И аз съм съгласна, че запо-пълните велоергометъра е страхотен, дори и да не промените позите, (на мен ми е непосилно да карам колело права), то поне ще е нещо, което да ви даде енергия, да ви помогне да започнете спорта, не е много натоварващо, не изисква да повтаряш действия, видени о тнякой 40 кг,както се случва с тренировките по интернет. Можеш да си караш, докато гледаш тв и хоп, минали 2 часа и вече си изгорил обяда си! А факта, че не се натоварват ставите е най-важния! Изобщо, който има възможност, нека си взема велоергометър и да спортува. После винаги може да го продаде. ;)

05 Яну 2017, 14:55

А може ли само с велоергометър да се свалят много килограми? Не е ли много еднообразно като натоварване с него и да се натоварват само едни мускули?

05 Яну 2017, 15:04

bojo_kolev написа:А може ли само с велоергометър да се свалят много килограми? Не е ли много еднообразно като натоварване с него и да се натоварват само едни мускули?

Защо да не може, нали свалянето на килограми става от разхода на калории, значи ако с колелото горим 100 калории на час, то логично може да отслабнем с него, ако ядем по-малко за деня отколкото харчим. Притесненията по-скоро може да са за оформянето и стягането на тялото.

06 Яну 2017, 15:18

Всеки може да отслабне, просто трябва да елиминира причините, които му пречат това да стане.

06 Яну 2017, 15:21

ramimni написа:Всеки може да отслабне, просто трябва да елиминира причините, които му пречат това да стане.

Съгласна съм, всичко се крие във волята, дори и въпреки заболяванията, просто трябва да се намери разковничето!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 54