Обсебва ли телевизията: психология на екранната зависимост и как да се защитим

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Какво е мнението ви за турските сериали или колумбииските?

Мнениеот exotic » 26 Яну 2016, 18:12

mix_twix написа:
Mon_ton написа:
klara написа:Част от програмата за промиване на мозъци!

Със сигурнсот е част от огромна конспирация за правенето на хората по-тъпи. :!: :!: :!: :!:
Мноо явно, че е начин да накрат хората да бъдат тъпи и влюбени, и аз мисля, че това е основната приична да ги пускат :)

Това, че хората са влюбени, защо трябва да означава, че са тъпи, не разбирам каква ти е идеята, а за затъпяването като цяло, то е ясно.
exotic

Мнениеот black » 27 Яну 2016, 11:40

Интересно защо мъжете не са почитатели на този тип сериали? Не разбирам на жените какво има харесват! Толкова ли им липсват любовните излияния в живота?
black

Мнениеот Lisica » 27 Яну 2016, 13:23

Това, че не са почитатели май не е истина, има много мъже, които гледат такъв тип сериали, работата е там, че не си признават. Друг е въпросът и за това, че жените повече харесват роамнтични истории, интересуват се от живота на другите и съвсем нормално предпочитат сериалите, точно заради тези пикантерии. Отделно красивите гледки, хубавите мъже и лукса доста събират интереса ;)
Аватар
Lisica

Мнениеот Monika_Spasova » 27 Яну 2016, 14:19

Аз съм гледала няколко турски сериали, интересно е, убиав времето, не мисля, че са ми променили начина, по който възприеам света, че чак да е това начин да затъпяване и управление, смешно е.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот mamina » 28 Яну 2016, 11:35

Добри са като средство за изключване на мозъка да си почине от натоварването :grin:
mamina

Мнениеот Ваня Стойчева » 28 Яну 2016, 15:56

Гледам през деня, вечер като се съберем всички у дома не гледаме такива неща, пускам ги за фон, като има някоя драма арзбираш, че не живееш толкова зле. :mrgreen:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Локумът » 28 Яну 2016, 16:25

Ваня Стойчева написа:Гледам през деня, вечер като се съберем всички у дома не гледаме такива неща, пускам ги за фон, като има някоя драма арзбираш, че не живееш толкова зле. :mrgreen:

Всички сте такива домакините. :) Затова и жените вече трябва да работят, че иначе става страшно. ДОбре е все пак, че не си въобразявате, че мъжете ви трябва да са същите като от сапунките, че става страшно
И все пак се сещам покрай Глистопад какви полемики и спорове имаше дори и сред мъже и жени! Лелеее...
Аватар
Локумът

Мнениеот Monika_Spasova » 28 Яну 2016, 17:07

О, да с Листопад и аз съм попадала в спорове за позицията на бащата в семейството и как всички трябва да се отнасят с изключително уважение към него, за майката нищо не се споменаваше. :roll:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Krum » 29 Яну 2016, 12:03

Monika_Spasova написа:О, да с Листопад и аз съм попадала в спорове за позицията на бащата в семейството и как всички трябва да се отнасят с изключително уважение към него, за майката нищо не се споменаваше. :roll:

Май Листопад направи най-голямо впечатление на феновете, сега на мода са индийските, майка ми е луда фенка, дори си нагласяме срещите за виждане, според това кой сериал ще дават и по кое време. :mrgreen:
Аватар
Krum

Мнениеот penelopa » 29 Яну 2016, 12:34

Krum написа:
Monika_Spasova написа:О, да с Листопад и аз съм попадала в спорове за позицията на бащата в семейството и как всички трябва да се отнасят с изключително уважение към него, за майката нищо не се споменаваше. :roll:

Май Листопад направи най-голямо впечатление на феновете, сега на мода са индийските, майка ми е луда фенка, дори си нагласяме срещите за виждане, според това кой сериал ще дават и по кое време. :mrgreen:

Индийските вече са капката, преляла чашата! Как може по половин час да се гледат героите, без да си продумат и една думичка, а за фон да върви толкова драматична музика, че да ти се отще да живееш!
penelopa

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения