Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Lisandra » 01 Фев 2016, 12:05

rabotnata pchela написа:
Doktoricata написа:
Elica написа:Секс без презерватив правя, само след като партньорът ми се е пуснал изследвания срещу всякакви болести. Грижата за бременността си остава моя, обаче иначе никакви занимания без да видя аз черно на бяло, че всичко е 6 :mrgreen:
Научих се от една приятелка на това изискване и съм мноогоо доволна. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Съгласна съм с начина ти на действие, ама дай съвет как да ги накараме да си направят изследване, без да се засегнат!?

Защо да се засягат? Идеята е умна и трябва да се каже директно. ;) Все пак ако този човек държи на теб, а не на идеята да го направите един път без презерватив ще се съгласи без излишно мръкнане, а и щее полезно и за него.

На теория звучи добре, ама като се разгорещите и ако случайно нямате презерватив, какво става...!?
Lisandra

Мнениеот Pipilota » 01 Фев 2016, 15:29

Lisandra написа:На теория звучи добре, ама като се разгорещите и ако случайно нямате презерватив, какво става...!?
Аз ако съм дигам гащите и кръстосвам краката, денонощни аптеки и магазини бол, освен ако не сме в планината, пък да отиваш на планина без презервативи.... :roll: :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот annamaria » 01 Фев 2016, 15:48

това с презервативите е закон божи. ако не си обвързан трайно и за мъжете и за жените се отнася едно и също нещо. в чантата или в джоба нищо не пречи да се намират един-два броя.после никакви оправдания не могат да послужат за оправдание,че сме лепнали нещо.
annamaria

Мнениеот Lisandra » 02 Фев 2016, 15:46

Pipilota написа:
Lisandra написа:На теория звучи добре, ама като се разгорещите и ако случайно нямате презерватив, какво става...!?
Аз ако съм дигам гащите и кръстосвам краката, денонощни аптеки и магазини бол, освен ако не сме в планината, пък да отиваш на планина без презервативи.... :roll: :mrgreen:

Добре де, правите изследвания, но той/тя безотговорно изневери след време и ви зарази, какво правите тогава!?
Lisandra

Мнениеот annamaria » 02 Фев 2016, 16:22

Lisandra написа:
Pipilota написа:

Добре де, правите изследвания, но той/тя безотговорно изневери след време и ви зарази, какво правите тогава!?

то такъв трябва да го надушиш дали ти изневерява или не. иначе е безмислено...
с или без презерватив такъв не ми трябва.
annamaria

Мнениеот rabotnata pchela » 02 Фев 2016, 22:22

Айде за по-младит можем да оправдаем да се шашнат от такива изисквания, но хората около 30г е в реда на нещата да изискват повече от партньорите си. Идеята мен лично ме впечатли.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот annamaria » 03 Фев 2016, 16:49

абсолютно подкрепям. за младите пишлемета не ми дреме,но човек ако е на 30 и кусур години трябва да бъде стриктен и да не си позволява волности по отношение на интимния си свят.
annamaria

Мнениеот Anka » 03 Фев 2016, 17:04

annamaria написа:абсолютно подкрепям. за младите пишлемета не ми дреме,но човек ако е на 30 и кусур години трябва да бъде стриктен и да не си позволява волности по отношение на интимния си свят.

Мдам, макар че аз не си представям да кажа на гаджето ми направи си изследвания, малко ще се притеснявам, особено ако много държа на него, но наистина е много разумно.
Аватар
Anka

Мнениеот Lisandra » 03 Фев 2016, 18:03

rabotnata pchela написа:Айде за по-младит можем да оправдаем да се шашнат от такива изисквания, но хората около 30г е в реда на нещата да изискват повече от партньорите си. Идеята мен лично ме впечатли.

Идеята, както казваш е впечатляваща, но от личен опит ви казвам, че ако човек не мисли с главата си (визирам мъжкото съсловие), няма гаранция, че ще се предпази.
Lisandra

Мнениеот Lollipop » 04 Фев 2016, 10:26

Lisandra написа:
rabotnata pchela написа:Айде за по-младит можем да оправдаем да се шашнат от такива изисквания, но хората около 30г е в реда на нещата да изискват повече от партньорите си. Идеята мен лично ме впечатли.

Идеята, както казваш е впечатляваща, но от личен опит ви казвам, че ако човек не мисли с главата си (визирам мъжкото съсловие), няма гаранция, че ще се предпази.
:) Аз лично ако си нямх мъж бих пробвала. :) Някоя дама мома нямаме ли по-смела? :mrgreen:
Аватар
Lollipop

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология