Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот nefertiti » 03 Фев 2016, 11:42

Женска сбирка в СПА, звучи направо божествено :goodpost:
Дето се вика - Те ти булка, СПАсов ден !!! :lol: :lol: Кой ли ще ни изтърпи :lol:
nefertiti

Мнениеот miron » 03 Фев 2016, 11:48

Хахаххаха Брей, от де идвал СПАсовден! :rolling:
Мъжете можем ли да ходим на СПА или да се ориентираме към варианта със Спане Пийване Апване. :rolling:
miron

Мнениеот annamaria » 03 Фев 2016, 15:00

при толкова много ''за'' ще взема да се замисля. :smile: освен това наистина в града има достатъчно SPA центрове,важното е да се знае кои си заслужават. то като се замислиш така и така даваш пари за пътни та да отидеш примерно до един Велинград,та защо не тези пари да ги използваш за един релаксираш масаж например след работа. ама нали ви казвам,че с тия часове стоене и това схващане малко ще ме яд да ефекта. ама явно трябва да си пречупя мисленето. :cool:
annamaria

Мнениеот Mon_ton » 03 Фев 2016, 16:08

annamaria написа:при толкова много ''за'' ще взема да се замисля. :smile: освен това наистина в града има достатъчно SPA центрове,важното е да се знае кои си заслужават. то като се замислиш така и така даваш пари за пътни та да отидеш примерно до един Велинград,та защо не тези пари да ги използваш за един релаксираш масаж например след работа. ама нали ви казвам,че с тия часове стоене и това схващане малко ще ме яд да ефекта. ама явно трябва да си пречупя мисленето. :cool:

Anamaria, нали дори и да отидеш на спа уикенда през седмицата пак ще си зад бюрото. Точно пречупи мисленето си и отиди на масаж. От както родих ходя тук в един СПА на масаж и се чувствам страхотно, да след 3 часа отново се налага да разнасям малката и да я слагам и вдигам от кошарата, но се чувствам много по-добре и болежките ми намаляха значително. Не го мисли изобщо :) :grouphug:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Anka » 03 Фев 2016, 17:23

Същото е и със спорта, начин да си починеш, идеята и на мен ми хареса :)
Аватар
Anka

Мнениеот Lisandra » 03 Фев 2016, 17:48

annamaria написа:при толкова много ''за'' ще взема да се замисля. :smile: освен това наистина в града има достатъчно SPA центрове,важното е да се знае кои си заслужават. то като се замислиш така и така даваш пари за пътни та да отидеш примерно до един Велинград,та защо не тези пари да ги използваш за един релаксираш масаж например след работа. ама нали ви казвам,че с тия часове стоене и това схващане малко ще ме яд да ефекта. ама явно трябва да си пречупя мисленето. :cool:

Какво има да му мислиш, направо отивай.
Веднъж месечно се събираме с приятелки по женски, ще взема да им предложа, малко да разнообразим, после и мъжете ще ни се зарадват!
Lisandra

Мнениеот Lollipop » 04 Фев 2016, 10:27

И на мен ми хареса идеята, уговорихме се с приятелки за понеделник, нямам търпение! Споделих с 2 дружки и всички приеха идеята на драго сърце. :kisscheek:
Аватар
Lollipop

Мнениеот nefertiti » 04 Фев 2016, 10:56

miron написа:Хахаххаха Брей, от де идвал СПАсовден! :rolling:
Мъжете можем ли да ходим на СПА или да се ориентираме към варианта със Спане Пийване Апване. :rolling:

Хаха, това подвеждащ въпрос ли е? :grin: Убедена съм, че вече имаш опит и в двете :lol:
nefertiti

Мнениеот asdddwww » 04 Фев 2016, 11:02

nefertiti написа:
miron написа:Хахаххаха Брей, от де идвал СПАсовден! :rolling:

Хаха, това подвеждащ въпрос ли е? :grin: Убедена съм, че вече имаш опит и в двете :lol:

:mrgreen: То и аз бих се ориентирал към тоя вариант на СПА-то.. :drinkingbuddies:
Аватар
asdddwww

Мнениеот nefertiti » 04 Фев 2016, 11:08

Lollipop написа:И на мен ми хареса идеята, уговорихме се с приятелки за понеделник, нямам търпение! Споделих с 2 дружки и всички приеха идеята на драго сърце. :kisscheek:

Избрахте ли си място? Мисля и аз тези дни да сръчкам моите. Така и така все говорим и все нещо става и нямаме време да се видим, а от такова предложение няма да се дърпат :+1: . Но се чудя къде да им предложа. Ще ми се нещо по-така..
nefertiti

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми