Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот nefertiti » 04 Фев 2016, 12:10

Mon_ton написа:
Doktoricata написа:
Lollipop написа:Като гледам сега, определено сме станали по-отговорни, а и често виждам кабинетите препълнени с жени. :) мисля, че не сме толкова немарливи, има изключения ама.. ;)

Дано да са за профилактични прегледи, а не защото ножа е опрял до кокала...

Е то един път като опре ножа до кокала, после отиваш с по-голямо желение и профилактично, защото знаеш какво те чака след това. :)

Като цяло липсва информираност за тези проблеми и от там повечето реагират при нужда, а не превантивно. Колко много хора, като ги спрат на улицата, са чували най-много за хламиди, трипер, сифилис или спин. Но не са съвсем наясно кое как се предава и как да се пазят. А ако възникне проблем не знаят към кого да се обърнат. Много момичета ги е срам да се обърнат към доктор и гледат ако може нещо сами от аптеката ..
nefertiti

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот mix_twix » 04 Фев 2016, 14:05

И то от къде да научиш за нещо, ако не от интернет или щото някоя приятелка/ приятел го е прекарал. И то най-вече пряителка би споделила ,за мъж не съм чул. :roll:
Аватар
mix_twix

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Gorica23 » 04 Фев 2016, 17:14

rabotnata pchela написа:Айде за по-младит можем да оправдаем да се шашнат от такива изисквания, но хората около 30г е в реда на нещата да изискват повече от партньорите си. Идеята мен лично ме впечатли.

Не трябва да подценяваме проблема при младите! Тук е ролята на семейството, училището... да се възпитава отношение към здравна култура, за да не се чудим като питат дали може да се забременее през дрехите!
Gorica23

Мнениеот svetlozara » 04 Фев 2016, 17:59

Gorica23 написа:
rabotnata pchela написа:Айде за по-младит можем да оправдаем да се шашнат от такива изисквания, но хората около 30г е в реда на нещата да изискват повече от партньорите си. Идеята мен лично ме впечатли.

Не трябва да подценяваме проблема при младите! Тук е ролята на семейството, училището... да се възпитава отношение към здравна култура, за да не се чудим като питат дали може да се забременее през дрехите!

Лошото е, че младите не стига, че не използват презервативи, правят го с който и както намерят, а накрая питат по форумите бременна ли съм! Разбирам да се скъса презерватив, ще кажеш пазили се поне, но и без презервативи и после се чудят. А най-абсурдното е, че те не питат имам ли спин, питат за бебе, което е най-малкото зло!
svetlozara

Мнениеот annamaria » 05 Фев 2016, 15:51

Lisandra написа:

Идеята, както казваш е впечатляваща, но от личен опит ви казвам, че ако човек не мисли с главата си (визирам мъжкото съсловие), няма гаранция, че ще се предпази.

проблемът е,че те мислят с другите си глави. и затова след това като опре ножа до кокала започват да висят пред кабинетите на венеролозите. :mad:
но в същото време знаейки за проблема си са успели да посеят семето на заразата и сред други невинни жертви.
annamaria

Мнениеот Lisandra » 05 Фев 2016, 18:11

annamaria написа:
Lisandra написа:

Идеята, както казваш е впечатляваща, но от личен опит ви казвам, че ако човек не мисли с главата си (визирам мъжкото съсловие), няма гаранция, че ще се предпази.

проблемът е,че те мислят с другите си глави. и затова след това като опре ножа до кокала започват да висят пред кабинетите на венеролозите. :mad:
но в същото време знаейки за проблема си са успели да посеят семето на заразата и сред други невинни жертви.

Да, аз паднах жертва на безотговорността на бившия ми мъж. Стигнах дотам да съм доволна, че само с хламидия се разминах... :mrgreen:
Lisandra

Мнениеот annamaria » 08 Фев 2016, 16:18

офф, Lisandraa и твойта не е лесна. тая история с бившия ти мъж ме кара да настръхна. и сега какво прави мачото?
annamaria

Мнениеот Pipilota » 08 Фев 2016, 17:37

Малкия дявол, а Лисандра? :lol: :lol: :lol:
Ужасни са обаче тея мъже, абе като искаш да ходиш да вършееш поне жена си остави! пФууу
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот annamaria » 09 Фев 2016, 16:55

Pipilota написа:Малкия дявол, а Лисандра? :lol: :lol: :lol:
Ужасни са обаче тея мъже, абе като искаш да ходиш да вършееш поне жена си остави! пФууу

ами именно. като му се ходи да си сваля гащите,поне да не носи зарази на половинката си. то това е болестно състояние.
annamaria

Мнениеот svetlozara » 09 Фев 2016, 17:46

annamaria написа:
Pipilota написа:Малкия дявол, а Лисандра? :lol: :lol: :lol:

ами именно. като му се ходи да си сваля гащите,поне да не носи зарази на половинката си. то това е болестно състояние.

КОлко мъже са така, вършеят без да мислят, това ме е яд най-много, че жените отнасят най-често най-сериозните проблеми. даже не трябвала Лисандра да му казва, да си остава безплоден и да не се множи. :lol:
svetlozara

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология