С хиалуронов филър, възползвах от онази ваучер за 50%-те намаление, дето питах преди :).
Окончателния вид ще го видя след около още десетина дни, тогава ще видим и дали има нужда някъде нещо евентуално да се доизглади.
Yarost написа:С хиалуронов филър, възползвах от онази ваучер за 50%-те намаление, дето питах преди :).
Окончателния вид ще го видя след около още десетина дни, тогава ще видим и дали има нужда някъде нещо евентуално да се доизглади.
Yarost написа:С хиалуронов филър, възползвах от онази ваучер за 50%-те намаление, дето питах преди :).
pavleta написа:Аз имам едни ситни бръчици около устата. Това подходяща процедура ли е в този случай? А колко време е действието на филъра?
pavleta написа:Yarost написа:С хиалуронов филър, възползвах от онази ваучер за 50%-те намаление, дето питах преди :).
Аз имам едни ситни бръчици около устата. Това подходяща процедура ли е в този случай? А колко време е действието на филъра?
Pacienti написа:pavleta написа:Аз имам едни ситни бръчици около устата. Това подходяща процедура ли е в този случай? А колко време е действието на филъра?
Да, подходяща е, моята лекарка казва, че първите признаци на остаряване започват да се проявяват именно при устните:
http://www.drkaliasheva.com/services/hi ... -v-ustnite
По въпроса за времето е индивидуален процес защото всеки абсорбира хиалурона различно, принципно от 4 до 6 месеца.
Neven498 написа:Pacienti написа:pavleta написа:Аз имам едни ситни бръчици около устата. Това подходяща процедура ли е в този случай? А колко време е действието на филъра?
Да, подходяща е, моята лекарка казва, че първите признаци на остаряване започват да се проявяват именно при устните:
http://www.drkaliasheva.com/services/hi ... -v-ustnite
По въпроса за времето е индивидуален процес защото всеки абсорбира хиалурона различно, принципно от 4 до 6 месеца.
За времето от организма на човека ли само зависи? или има значение от видове филъри?
fairy написа:Кажете някаква насочваща цена за тази процедура.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта