Как да правим по-добър секс според.. позата

Re: Възможно ли е някои секс пози да направят по-силна връзката ни?

Мнениеот penelopa » 15 Апр 2016, 15:51

Lisica написа:Да, разбира се, може да допринесе и ако жената е готова да изпробва всяко различно нещо, то това със сигурност ще накара мъжа да я харесва и желае повече. Но проблемът би дошъл от там, в жалението си да угодим на мъжа, дали няма да нарушим собствените си принципи, като жени?

Всяко нещо, което не желаеш да го правиш или не ти доставя удоволствие, ти се отразява по някакъв начин. По-добре честно да си кажеш, че не искаш да го правиш, отколкото да се насилваш. Много е неприятно да те манипулират и да удрят по чувствата ти, за да те накарат да направиш някоя поза или техника. Такива, които гледат само собствения си кеф, за какво са ти?
penelopa

Мнениеот Jully » 15 Апр 2016, 16:24

Lisica написа:Да, разбира се, може да допринесе и ако жената е готова да изпробва всяко различно нещо, то това със сигурност ще накара мъжа да я харесва и желае повече. Но проблемът би дошъл от там, в жалението си да угодим на мъжа, дали няма да нарушим собствените си принципи, като жени?

Зависи. :) Много често така преоткриваме неща, за които иначе не бихме събрали смелост или желание. В леглото спорд мен трябва да има голяма свобода и да се правят различни експерименти, когато се опита нещо, то тогава може да се отрече. :)
Аватар
Jully

Re: Как да запалим отново тръпката и да правим по-пълноценен секс?

Мнениеот Pipilota » 16 Апр 2016, 12:44

Kremiliya написа:Аз мисля, че жените сме тези, които разпалваме тръпката, нали се предполага, че мъжете винаги са готови за секс, макар че не е истина. У нас като сме имали сухи периоди аз спасих положението, макар че напоследък пак влизаме в подобна дупка, но мъжът ми все отегчен и все нещо не му е на кеф. Какво да го правя? Да кокетнича?!

Абаолютно. Ако жената е доволна всички го разбираме. :) мъжа и той намазва от нашето щастие безспорен факт.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот pravilno » 18 Апр 2016, 09:10

Pipilota написа:
Kremiliya написа:Аз мисля, че жените сме тези, които разпалваме тръпката, нали се предполага, че мъжете винаги са готови за секс, макар че не е истина. У нас като сме имали сухи периоди аз спасих положението, макар че напоследък пак влизаме в подобна дупка, но мъжът ми все отегчен и все нещо не му е на кеф. Какво да го правя? Да кокетнича?!

Абаолютно. Ако жената е доволна всички го разбираме. :) мъжа и той намазва от нашето щастие безспорен факт.

Жените я разпалваме и от нас повече се очаква да поддържаме огъня, защото повече си изразяваме емоционалните състояния, говорим за тях и винаги ни личи дали сме доволни или не. А мъжете не са словохотливи на тази тема и ако не ги зачовъркаш, няма да кажат нищо или покажат. Такава ни е орисията, какво да се прави :wink: !
pravilno

Мнениеот balsam » 18 Апр 2016, 11:12

Jully написа:

Зависи. :) Много често така преоткриваме неща, за които иначе не бихме събрали смелост или желание. В леглото спорд мен трябва да има голяма свобода и да се правят различни експерименти, когато се опита нещо, то тогава може да се отрече. :)

Когато опиташ нещо ново, тогава разбираш дали ти харесва или не, така е. Но за някои неща когато си сигурен, че не искаш и няма да ти хареса защо да се насилваш? Аз не бих опитала например поза 69. Убедена съм, че повече ще ми е неудобно, отколкото да ми доставя удоволствие.
balsam

Мнениеот S_Milenska » 18 Апр 2016, 12:48

balsam написа:
Jully написа:

Когато опиташ нещо ново, тогава разбираш дали ти харесва или не, така е. Но за някои неща когато си сигурен, че не искаш и няма да ти хареса защо да се насилваш? Аз не бих опитала например поза 69. Убедена съм, че повече ще ми е неудобно, отколкото да ми доставя удоволствие.

Е чак пък да ти е неудобно, не знам. :) има си своите интересни моменти в нея. ;)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Snejna » 19 Апр 2016, 09:10

Не знам защо подобни неща би следвало да сближават. За мен близостта е да гледаш човека в очите, а не в бедрата. :mrgreen:
Аватар
Snejna

Мнениеот irka » 19 Апр 2016, 10:02

И двете трябва да вървят ръка за ръка. Колкото и да сме възвишени и духовно извисени, все се стига до секса, няма начинъ :grin: Но и само на него да се набляга пак не е както трябва връзката.
irka

Мнениеот Pipilota » 22 Апр 2016, 15:33

pravilno написа:
Pipilota написа:

Жените я разпалваме и от нас повече се очаква да поддържаме огъня, защото повече си изразяваме емоционалните състояния, говорим за тях и винаги ни личи дали сме доволни или не. А мъжете не са словохотливи на тази тема и ако не ги зачовъркаш, няма да кажат нищо или покажат. Такава ни е орисията, какво да се прави :wink: !
Оф, да ! за всяко нещо ние трябва да ги ръчкаме, та дори и за пълноценния секс! Но нали знаете, зад всеки успял мъж стои една жена.. А може и под него да стои, важното е да е там и да дава напътствия! :lol: :lol: :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот irka » 27 Апр 2016, 13:44

Е, тя в повечето случаи под него стои, но това й е силата - да знае как да използва позицията си :lol: .
irka

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски