Правила на форума
Добави отговор

Re: Коя е любимата ви секс поза?

12 Авг 2016, 09:50

fairy написа:За обезкосмяването и тем подобни няма да коментирам, то е ясно. Но как се чувствате, когато гледате партньора си, докато свършва или по време на акта, докато го гледате в очите?

Ми нормално се чувствам, как да се чувствам. :) Никога не съм се замислял, че нещо може да не ми хареса, докато правя секс. :lol:

Re: Коя е любимата ви секс поза?

12 Авг 2016, 12:11

Аз също не се вглеждам излишно в някои детайли, по време на секс.Но имах един пряител, с който винаги имах чувството, че ще припадне или че ще му текне някоя лига. :lol: :lol: :lol: Беше малко странно, но сексът беше страхотен! :)

Re: Как да правим по-добър секс според.. размера

08 Ное 2016, 15:41

Има си пози, които помагат в такава ситуация. Кучешката, лъжичките стават за тази цел.
Аз не разбрах какво е общото между мъжете, които се нуждаят от секс всяка вечер и размера, но какво е лошо да се прави секс всеки ден? Някои си имат тази потребност.

08 Ное 2016, 16:36

penny написа:Има си пози, които помагат в такава ситуация. Кучешката, лъжичките стават за тази цел.
Аз не разбрах какво е общото между мъжете, които се нуждаят от секс всяка вечер и размера, но какво е лошо да се прави секс всеки ден? Някои си имат тази потребност.

Не си проследила целия разговор, който просто е прераснал в различни теми.. Всичко има тука. Лъжичките само ако на дамата й е по-голямо дупето далеч ще е от най-добрите пози за проникване, жената отгоре си е универсалното най-добре. :mrgreen:

10 Ное 2016, 12:37

Andrey написа:
penny написа:Има си пози, които помагат в такава ситуация. Кучешката, лъжичките стават за тази цел.

Не си проследила целия разговор, който просто е прераснал в различни теми.. Всичко има тука. Лъжичките само ако на дамата й е по-голямо дупето далеч ще е от най-добрите пози за проникване, жената отгоре си е универсалното най-добре. :mrgreen:

Ще се озори работата, според мене лъжичките хич не са за някакви по-къси ... Там си трябва да има. По-подходящи за кучешката и съотвеното жената да е отгоре.

17 Ное 2016, 12:57

Когато е по-къс тези пози, ами когато е по-голям? Май всяка идва ташкън :mrgreen: .

Re: Мъже, романтиката засилва ли желанието ви за секс или по-скоро го убива?

30 Ное 2016, 11:52

На мен лично ми действа добре, след като знам, че по такъв начин жената ще поиска да правим секс после.. то си е като да удариш кьоравото. :lol:

30 Ное 2016, 12:49

silver933 написа:На мен лично ми действа добре, след като знам, че по такъв начин жената ще поиска да правим секс после.. то си е като да удариш кьоравото. :lol:

Бе то като дойде и времето, в което се молиш за секс и става тя една... да се надяваш на романтиката.. :front: голяма досада, ама се налага.

30 Ное 2016, 13:07

Хайде, не се правете сега! :lol: И на вас ви трепка нещо под лъжичката, когато стане едно такова романтично и задушевно!

30 Ное 2016, 15:46

На всеки мисля, че му е приятно да бъде "жертва" на някой романтичен жест, но точно от филмите ,както е дадено като пример в началото, аз лично не се впечатлявам. Досега не се е случвало филм да ме настрои за секс, по-скоро мога да съм си настроена, въпреки филма. :mrgreen: :oops:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23