Как да правим по-добър секс според.. позата

Re: Възможно ли е някои секс пози да направят по-силна връзката ни?

Мнениеот kauda » 08 Юни 2016, 12:11

Snejna написа:Не знам защо подобни неща би следвало да сближават. За мен близостта е да гледаш човека в очите, а не в бедрата. :mrgreen:

Някои пози изискват доверие и да си свикнал с партньора, за да му позволиш някои неща. Много жени се притесняват от кучешката, но когато са с партньор от дълго време са склонни, това моеж да се приема като нещо положително и добро за връзката.
Аватар
kauda

Мнениеот Elica » 09 Юни 2016, 15:48

kauda написа:
Snejna написа:Не знам защо подобни неща би следвало да сближават. За мен близостта е да гледаш човека в очите, а не в бедрата. :mrgreen:

Някои пози изискват доверие и да си свикнал с партньора, за да му позволиш някои неща. Много жени се притесняват от кучешката, но когато са с партньор от дълго време са склонни, това моеж да се приема като нещо положително и добро за връзката.

То това е цаката, да покажеш, че си готов на всичко за този партньор, дори и в интимен план да позволиш повече неща, отколкото си предполагал :)
Аватар
Elica

Мнениеот pravilno » 09 Юни 2016, 17:25

Ако не ти доставя удоволствие и не ти е приятно, защо да позволяваш някои неща само заради партньора ти? Не мисля, че е добре. Кажи му, че не искаш по този начин, отколкото да се насилваш.
pravilno

Re: Коя е любимата ви секс поза?

Мнениеот rose_92 » 13 Юни 2016, 23:49

kauda написа:
Malina написа:
Kremiliya написа:Те там са само за йоги. Достатъчно е жената да е отгоре, това е най-големият кеф и за двамата. ;)

И на мен ми е любимата поза да съм отгоре :) Определено удоволствието е най-голямо и тогава съм изпитвала единствения си досега оргазъм. :mrgreen:
Да по принцип това си е позата, с която се изпитва най-силно удоволствие и за двамата партньори.

За мъжете не съм много сигурна, че точно от тази поза изпитват най-голямо удоволствие - по-скоро може би от кучешката, но за жените (ако съдя по себе си - ДА). :lol:
rose_92

Мнениеот balsam » 14 Юни 2016, 09:05

На мен пък не ми е толкова любима :smile: . Да, понякога доста е заиграваща, но предпочитам лъжичките или кучешката.
balsam

Мнениеот Krum » 13 Юли 2016, 13:03

kauda написа:
Malina написа:
Kremiliya написа:Те там са само за йоги. Достатъчно е жената да е отгоре, това е най-големият кеф и за двамата. ;)

И на мен ми е любимата поза да съм отгоре :) Определено удоволствието е най-голямо и тогава съм изпитвала единствения си досега оргазъм. :mrgreen:
Да по принцип това си е позата, с която се изпитва най-силно удоволствие и за двамата партньори.

Аха, аха! :) И на мен ми е много голям кеф, няма да те лъжа. Кучешката става яко само с много красива партньорка, при която има какво да гледаш, не с всяка жена е чак такъв кеф, това е изживяване и за очите.
Аватар
Krum

Мнениеот YoLindi » 13 Юли 2016, 14:01

Хм, не бях поглеждала от тази гледна точка коя поза е по-лицеприятна :mrgreen: . Определено има значение, но не мисля, че чак толкова. Любовта и удоволствието са по-важни от външния вид :wink: .
YoLindi

Мнениеот Ваня Стойчева » 11 Авг 2016, 15:15

YoLindi написа:Хм, не бях поглеждала от тази гледна точка коя поза е по-лицеприятна :mrgreen: . Определено има значение, но не мисля, че чак толкова. Любовта и удоволствието са по-важни от външния вид :wink: .

Е, нали все пак и очите възбуждат. не мисля, че някой мъж би се възбудил, ако партньорката му не е добре обезкосмена или е по-грозна и изведнъж кучешката там.. :) да я гледа. Снякои е по-добре да не се вижда много от телесата им.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот fairy » 11 Авг 2016, 15:39

За обезкосмяването и тем подобни няма да коментирам, то е ясно. Но как се чувствате, когато гледате партньора си, докато свършва или по време на акта, докато го гледате в очите?
fairy

Мнениеот kysmet4e » 11 Авг 2016, 22:01

Може би кучешката съм аз ;)
kysmet4e

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски