Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Lisica » 21 Апр 2016, 13:50

Yarost написа:
fairy написа:Кажете някаква насочваща цена за тази процедура :smile: .

Аз успях да си я направя с намалението https://www.ofertomat.bg/Seksapilni-ust ... p3791.html така ми излезна доста добре.

Доволна ли си от ефекта/
Аватар
Lisica

Мнениеот Yarost » 21 Апр 2016, 13:59

Lisica написа:
Yarost написа:
fairy написа:Кажете някаква насочваща цена за тази процедура :smile: .

Аз успях да си я направя с намалението https://www.ofertomat.bg/Seksapilni-ust ... p3791.html така ми излезна доста добре.

Доволна ли си от ефекта/

Даа, доволна съм, доволна съм!! Аз нали вече казах. Още има да се поизчака за да се види окончателния вид, но и като усещане и визуално съм доволна. Не са големи, а са подчертани някак.
Yarost

Мнениеот fawla » 21 Апр 2016, 14:05

Ехааа, честито! :) Със здраве да си ползваш новите устни! :clappingorange: :clappingorange: :clappingorange: И аз искам, но много се притеснявам дали ще го понеса добре, че имам доста чувствителна кожа, алергени и какво ли още не. Правят ли се накякви тестове за поносимост?
Аватар
fawla

Мнениеот Neven498 » 21 Апр 2016, 15:52

Gorica23 написа:
Neven498 написа:
Pacienti написа:Да, подходяща е, моята лекарка казва, че първите признаци на остаряване започват да се проявяват именно при устните:
http://www.drkaliasheva.com/services/hi ... -v-ustnite

По въпроса за времето е индивидуален процес защото всеки абсорбира хиалурона различно, принципно от 4 до 6 месеца.

За времето от организма на човека ли само зависи? или има значение от видове филъри?

И филъра си е от значение, най - добрите са на Жуведерм. След слагане на филър трябва да се пие повече вода за да не се дехидратират устните.

А различните марки филъри имат ли различен изглед после като са в устните или се различават просто по качество?

Yarost, май много се вълнуваш, честито!
Аватар
Neven498

Мнениеот roksana » 22 Апр 2016, 10:08

То не е ли всъщност качеството да определя изгледа? Ако се ползва по-ниско качество, ефектът може да минимален или лош.
roksana

Мнениеот Yarost » 22 Апр 2016, 16:41

Ммисля, че има разлики в плътността и еластичността. Някои по-твърди, други по-меки на пипане. Предполагам, че това се отразява и визуално как изглеждат.
На мен ми е за пръв път и няма как да сравнявам с друг вид, но съм си доволна от резултата.
Yarost

Мнениеот Lisandra » 25 Апр 2016, 12:25

fawla написа:Ехааа, честито! :) Със здраве да си ползваш новите устни! :clappingorange: :clappingorange: :clappingorange: И аз искам, но много се притеснявам дали ще го понеса добре, че имам доста чувствителна кожа, алергени и какво ли още не. Правят ли се накякви тестове за поносимост?

Ако имаш заболявания, се следят нивата на антителата в организма.
Lisandra

Мнениеот iwoni » 25 Апр 2016, 13:26

Lisandra написа:
fawla написа:Ехааа, честито! :) Със здраве да си ползваш новите устни! :clappingorange: :clappingorange: :clappingorange: И аз искам, но много се притеснявам дали ще го понеса добре, че имам доста чувствителна кожа, алергени и какво ли още не. Правят ли се накякви тестове за поносимост?

Може да не си запозната, но има ли заболявания, при които не е препоръчително да се правят такива подобрения?
iwoni

Мнениеот Lisandra » 25 Апр 2016, 15:08

iwoni написа:
Lisandra написа:

Може да не си запозната, но има ли заболявания, при които не е препоръчително да се правят такива подобрения?

Доколкото знам, а и някъде във форума го коментирахме, става дума за автоимунни заболявания...
Lisandra

Мнениеот Yarost » 26 Апр 2016, 15:20

Има логика с това за автоимунните. Иначе човешкото тяло нали си произвежда и естествен хиалурон, не става дума за някаква синтетична добавка.
Yarost

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим