Тук е мястото за въпроси, касаещи лечение, профилактика, както и медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
26 Апр 2016, 11:48
S_Milenska това да не е било тангентор?
26 Апр 2016, 14:49
roksana написа:Ако поне един път в месеца се практикуват и събирания, и релаксиращи процедури, човек се чувства зареден и физически, и емоционално. Ние трябва да се грижим да ни е добре, няма кой друг

.
Така си е, събиранията по женски нищо не може да ги замени, шегуваме се, че предпочитаме парната баня, в мъглата дефектите ни се размиват...
27 Апр 2016, 11:00
Gorica23 написа:roksana написа:Ако поне един път в месеца се практикуват и събирания, и релаксиращи процедури, човек се чувства зареден и физически, и емоционално. Ние трябва да се грижим да ни е добре, няма кой друг

.
Така си е, събиранията по женски нищо не може да ги замени, шегуваме се, че предпочитаме парната баня, в мъглата дефектите ни се размиват...
Няма какво да си търсим дефектите

, важното е да се чувстваме добре

.
27 Апр 2016, 12:48
Gorica23 то в парната баня, дефектите направо си се изпаряват! остава само съвършенсвото (поне в усещането)
27 Апр 2016, 15:24
Как ми се ще и на мен ако може точно в момента едно такова масажче като тези, за които говорите... Днес ми е един такъв мързелив предпразничен ден...
27 Апр 2016, 16:10
Tinki написа:Как ми се ще и на мен ако може точно в момента едно такова масажче като тези, за които говорите... Днес ми е един такъв мързелив предпразничен ден...
Утре ще е още по-мързелив

, стискайте зъби, малко остана!
28 Апр 2016, 13:35
Има този момент, с мързеливия и разпуснат четвъртък :) Даже и градът се е опразнил вече!
28 Апр 2016, 15:07
Личи вече, че хората запразняват

. Толкова време ги чакаме тия празници!
28 Апр 2016, 15:50
мили момичета и момчета (май имахме и господин в темата), пожелавам ви весели Великденски празници. ако някой се облажи в спа център тези дни, да не забрави се похвали :). ние този път тръгваме да посещаваме роднините
28 Апр 2016, 16:32
annamaria написа:мили момичета и момчета (май имахме и господин в темата), пожелавам ви весели Великденски празници. ако някой се облажи в спа център тези дни, да не забрави се похвали :). ние този път тръгваме да посещаваме роднините

Весели и на теб, леко пътуване, всички към роднините май се запътваме

!