Смятате ли, че сексът за помиряване е най-страстен или това зависи от пола?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Смятате ли, че сексът за помиряване е най-страстен или това зависи от пола?

Мнениеот Lisica » 13 Май 2016, 13:59

zagrijena написа:Когато си имал жесток скандал с половинката, сексът е последното, за което мислиш. Но много е неприятно да си легнем скарани, дори и да не правим секс. А най-обидното и нараняващото за мен е, ако не желае да легне до мен.

Това за мен вече е преиграване, сериозно. Вече чак няма да иска да спи при тебе, много безсмислено ми се вижда. Не знам какво казват хората, когато се скарат толкова сериозно, че чак да не си говорят, да не си лягат заедно.Какво си мислиш? Ще го накажа или какво? :) Аз бих го приела като "тоя иска да скъсаме - чао". :lol: :lol: А не бих избрала такъв човек за съпруг.
Аватар
Lisica

Мнениеот iwoni » 13 Май 2016, 15:58

Ами някои жени си го прилагат като наказание. Аз не мога да го приема подобно поведение. То наистина си изглежда като намек за "чао, не искам да съм с теб". Аз бих го приела като тотален разрив.
iwoni

Мнениеот Elica » 24 Юни 2016, 13:15

И аз не обичам това с "неспането в едно легло" Но аз много често го правя, когато се изнервя. Решила съм, че това е правилен начин за наказание. :mrgreen:
Аватар
Elica

Мнениеот rabotnata pchela » 29 Юни 2016, 16:53

Elica написа:И аз не обичам това с "неспането в едно легло" Но аз много често го правя, когато се изнервя. Решила съм, че това е правилен начин за наказание. :mrgreen:

Еее! Не. Никога не съм го правила, абсолютна проява на бебешорство. Това със сърденето и фръцкането ми разбива мозъка просто.
Аватар
rabotnata pchela

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси