Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Смятате ли, че сексът за помиряване е най-страстен или това зависи от пола?

08 Юни 2015, 11:05

Fancy написа:Апък аз съм останала с впечатление, че повече мъжете се контузват по време на секс, като жените нямат нищо общо с това :mrgreen:

хаха :) Искаш да кажеш, че се контузват, когато сами си доставят удоволствия ли? Те и жените така най-често се контузват с разни зеленчуци. :)

08 Юни 2015, 13:54

Не знам дали е най-добре да бъде за помиряване, но на мен лично ми харесва, когато е непредвиден и много н абързо, ако бързаме да излизаме или ако използваме момент, в който детето е в банята. :mrgreen:

29 Юни 2015, 11:26

Да ви кажа, ако не сте правили секс в разгара на лют скандал, направо сте изтървали, жестоко усещане е, води до големи сексуални последствия след себе си.. :lol: :lol: :lol: Така че другия път, когато се скарате с половинката си прекратете спора по възможно най-приятния начин. :mrgreen:

03 Юли 2015, 16:30

Kaya написа:Да ви кажа, ако не сте правили секс в разгара на лют скандал, направо сте изтървали, жестоко усещане е, води до големи сексуални последствия след себе си.. :lol: :lol: :lol: Така че другия път, когато се скарате с половинката си прекратете спора по възможно най-приятния начин. :mrgreen:

Съгласявам се, тези които са изпуснали могат още от сега да започнат скандала, а след като се приберат, да се самоизвинят подобаващо! :D

03 Юли 2015, 16:34

:lol: Дообре бе, добре! :mrgreen: Освен да започвам да се карам с моя, само причина ми дайте!

06 Юли 2015, 10:20

rabotnata pchela написа::lol: Дообре бе, добре! :mrgreen: Освен да започвам да се карам с моя, само причина ми дайте!

Предполагам, че няма да се кефи особено много мъжът ти. Иди му обяснявай, че всичко е за добрия секс. :)

20 Юли 2015, 13:46

rabotnata pchela написа::lol: Дообре бе, добре! :mrgreen: Освен да започвам да се карам с моя, само причина ми дайте!
Не пробвай, ако нямате тази практика у вас, може да стане страшно!

20 Юли 2015, 16:45

Ако се скарате и отидете да правите секс в банята то някоя травма ви е в кърпа вързана. Но все пак сексът за помиряване наистина е най-сладък! :mrgreen:

21 Юли 2015, 09:36

Мисля, че всеки секс придружен с достатъчно емоции може да е много страстен, независимо дали е било след скандал или след като ви се е случило нещо хубаво. :)

21 Юли 2015, 12:07

Kaya написа:Мисля, че всеки секс придружен с достатъчно емоции може да е много страстен, независимо дали е било след скандал или след като ви се е случило нещо хубаво. :)

Така е! Много е важно като се прави секс да има чувства и точно да им се отдадем!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6