Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Смятате ли, че сексът за помиряване е най-страстен или това зависи от пола?

21 Юли 2015, 14:50

Че е по-различен и по-специален така си е, ама чак пък да му възлагаме огромни заслуги няма нужда, жените все си имат едно на ум!

22 Юли 2015, 11:16

Локумът написа:Че е по-различен и по-специален така си е, ама чак пък да му възлагаме огромни заслуги няма нужда, жените все си имат едно на ум!

Разбира се, че си имаме едно на ум, как иначе ще ви преценяваме, а нали знаете, че накрая ние колим и бесим!

24 Сеп 2015, 10:11

gomez123 написа:
Локумът написа:Че е по-различен и по-специален така си е, ама чак пък да му възлагаме огромни заслуги няма нужда, жените все си имат едно на ум!

Разбира се, че си имаме едно на ум, как иначе ще ви преценяваме, а нали знаете, че накрая ние колим и бесим!

Страхотия сте вие, дупе да ни е яко покрай вас :mrgreen:

24 Сеп 2015, 13:33

gomez123 написа:

Страшна работа сте направо :)))

24 Сеп 2015, 16:09

Само не знам, след като със секс се помиряваме, дали със секс можем да се скараме! О, да да ви призная, на мен ми се е случвало! :mrgreen:

24 Сеп 2015, 16:54

Pipilota написа:Само не знам, след като със секс се помиряваме, дали със секс можем да се скараме! О, да да ви призная, на мен ми се е случвало! :mrgreen:

Е това вече не го вярвам, освен ако не е било някаква изневяра. :mrgreen:

25 Сеп 2015, 16:39

Четох скоро една статия, в която ставаше дума за хормона окситоцин, който се отделя по време и след секс, благодарение на него хората стават по-склонни на компромиси и по-спокойни като цяло, така че изводът е един - правете любов, а не война!

28 Сеп 2015, 16:28

ramimni написа:Четох скоро една статия, в която ставаше дума за хормона окситоцин, който се отделя по време и след секс, благодарение на него хората стават по-склонни на компромиси и по-спокойни като цяло, така че изводът е един - правете любов, а не война!

Хм, с други думи на малко хормони трябва да се дорвеим, за да се отървем от кавгите! :mrgreen:

29 Окт 2015, 14:23

ramimni написа:Четох скоро една статия, в която ставаше дума за хормона окситоцин, който се отделя по време и след секс, благодарение на него хората стават по-склонни на компромиси и по-спокойни като цяло, така че изводът е един - правете любов, а не война!

Винаги се почва така, сексът като цяло не пречи ;)

29 Окт 2015, 17:33

Kaya написа:

Винаги се почва така, сексът като цяло не пречи ;)

Хмм няма на какво да ни попречи, като се замислиш... апък е и един от малкото "пороци", след който не ти се гади на сутринта, не те боли глава, не си изкашляш белия дроб :idea: :lol: :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6