21 Юли 2015, 14:50
22 Юли 2015, 11:16
Локумът написа:Че е по-различен и по-специален така си е, ама чак пък да му възлагаме огромни заслуги няма нужда, жените все си имат едно на ум!
24 Сеп 2015, 10:11
gomez123 написа:Локумът написа:Че е по-различен и по-специален така си е, ама чак пък да му възлагаме огромни заслуги няма нужда, жените все си имат едно на ум!
Разбира се, че си имаме едно на ум, как иначе ще ви преценяваме, а нали знаете, че накрая ние колим и бесим!
24 Сеп 2015, 13:33
gomez123 написа:Локумът написа:Че е по-различен и по-специален така си е, ама чак пък да му възлагаме огромни заслуги няма нужда, жените все си имат едно на ум!
Разбира се, че си имаме едно на ум, как иначе ще ви преценяваме, а нали знаете, че накрая ние колим и бесим!
24 Сеп 2015, 16:09
24 Сеп 2015, 16:54
Pipilota написа:Само не знам, след като със секс се помиряваме, дали със секс можем да се скараме! О, да да ви призная, на мен ми се е случвало!
25 Сеп 2015, 16:39
28 Сеп 2015, 16:28
ramimni написа:Четох скоро една статия, в която ставаше дума за хормона окситоцин, който се отделя по време и след секс, благодарение на него хората стават по-склонни на компромиси и по-спокойни като цяло, така че изводът е един - правете любов, а не война!
29 Окт 2015, 14:23
ramimni написа:Четох скоро една статия, в която ставаше дума за хормона окситоцин, който се отделя по време и след секс, благодарение на него хората стават по-склонни на компромиси и по-спокойни като цяло, така че изводът е един - правете любов, а не война!
29 Окт 2015, 17:33
Kaya написа:ramimni написа:Четох скоро една статия, в която ставаше дума за хормона окситоцин, който се отделя по време и след секс, благодарение на него хората стават по-склонни на компромиси и по-спокойни като цяло, така че изводът е един - правете любов, а не война!
Винаги се почва така, сексът като цяло не пречи