Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Смятате ли, че сексът за помиряване е най-страстен или това зависи от пола?

23 Апр 2015, 15:37

Локумът написа:На мен скандалът не ми действа хич възбуждащо, а по-скоро ми иде да пребия жената, отколкото да правя друго с нея. Не мога след като ме е изкарала извън кожата ми после да върша другото "нещо".

Аз пък не бих правила секс за сдобряване, дори и да ми се иска. :) Така де, досега ще сме се карали, и после видиш ли все едно нищо не е било, не мога! Явно съм твърде злопаметна! :roll:

05 Май 2015, 16:00

То типично за жените да са злопаметни! Представям си точно се чувствам най-добре и почти в кулминацията на изживяването и да ми се фръцне, щот' се сетила, че нещо не ѝ е уйдисало в разбирането, аааа мерси :) По-добре хич да не захващам. :mrgreen:

02 Юни 2015, 09:10

Локумът написа:То типично за жените да са злопаметни! Представям си точно се чувствам най-добре и почти в кулминацията на изживяването и да ми се фръцне, щот' се сетила, че нещо не ѝ е уйдисало в разбирането, аааа мерси :) По-добре хич да не захващам. :mrgreen:

Абсолютно, при една жена няма никога гаранция, че след 30 секунди няма да се фръцне и разсърди отново, напълно те подкрепям. :)

02 Юни 2015, 10:04

Локумът написа:То типично за жените да са злопаметни! Представям си точно се чувствам най-добре и почти в кулминацията на изживяването и да ми се фръцне, щот' се сетила, че нещо не ѝ е уйдисало в разбирането, аааа мерси :) По-добре хич да не захващам. :mrgreen:

Е признавам си - няма да ми е минало. Досега секс за сдобряване не съм правила, няма и да ми се наложи предполагам. :)

02 Юни 2015, 12:34

Е, хайде, хайде, нормално ако скандалът е бил голям да е трудно да се отърсиш от негативната емоция или по-скоро да я пренасочиш към друг тип забавления.

04 Юни 2015, 12:48

Lili_pili написа:Е, хайде, хайде, нормално ако скандалът е бил голям да е трудно да се отърсиш от негативната емоция или по-скоро да я пренасочиш към друг тип забавления.

Нали, мен още ще ме държи, а то отгоре на всичкото и секс да правя и да изпитвам удоволствие и интимни чувства, никакъв шанс просто!

05 Юни 2015, 13:09

Хубаво е да се прави секс, след като сме се скарали с половинката, до скоро не мислих така, но преди няколко дни ми се случи и беше велико просто :)

05 Юни 2015, 14:14

Бе най-важното е секс да има, останалото е само подробност :)

05 Юни 2015, 14:40

mix_twix написа:Бе най-важното е секс да има, останалото е само подробност :)

Това е най=важното, само да не приключи с единия в болница, както е възможно да се случи, ако жената нещо избеснее по никое време.

06 Юни 2015, 00:04

Апък аз съм останала с впечатление, че повече мъжете се контузват по време на секс, като жените нямат нищо общо с това :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6