Как да правим по-добър секс според.. позата

Re: Коя е любимата ви секс поза?

Мнениеот Lisica » 18 Май 2016, 16:11

fawla написа:Аз нямам любима поза, обичам да разнообразяваме, а и не мисля, че може секса да е много разнообразен в леглото. Единия отгоре, другия отдолу, напред, назад, нищо съществено. :) Секс позите в кама сутра нямат достигане, за тях трябва да си абсолютна йога.

Да има някои, които са по-опасни, отколкото предполагам да носят удоволствие! :shock: мисля, че главно са измислени картинки ,отколкото истина!
Аватар
Lisica

Мнениеот roksana » 19 Май 2016, 10:32

Някои в Камасутра сигурно трябва да ги учиш и да минеш специално обучение за тях, така изглеждат. Чак такива акробати не е нужно да бъдем. Всеки си е намерил златната среда, както се казва, и си кара по нея, каквото най-му харесва.
roksana

Мнениеот Kremiliya » 19 Май 2016, 10:48

Те там са само за йоги. Достатъчно е жената да е отгоре, това е най-големият кеф и за двамата. ;)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Malina » 19 Май 2016, 12:29

Kremiliya написа:Те там са само за йоги. Достатъчно е жената да е отгоре, това е най-големият кеф и за двамата. ;)

И на мен ми е любимата поза да съм отгоре :) Определено удоволствието е най-голямо и тогава съм изпитвала единствения си досега оргазъм. :mrgreen:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Re: Как да запалим отново тръпката и да правим по-пълноценен секс?

Мнениеот Mon_ton » 20 Май 2016, 11:01

Pipilota написа:Оф, да ! за всяко нещо ние трябва да ги ръчкаме, та дори и за пълноценния секс! Но нали знаете, зад всеки успял мъж стои една жена.. А може и под него да стои, важното е да е там и да дава напътствия! :lol: :lol: :lol:

НЕ съм съгласна ;) У нас пълноценния секс не е обвързан с напътствия, и наставления, а винаги е страхотен. :) Мъжете не винаги имат нужда от наставления, ако вече са си получили урока преди време. :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот balsam » 20 Май 2016, 12:22

На по-зряла възраст сексът става по-пълноценен, защото не се случва толкова често и гледаш по най-добрия начин да се възползваш :grin: :wink: .
balsam

Мнениеот S_Milenska » 20 Май 2016, 12:53

balsam написа:На по-зряла възраст сексът става по-пълноценен, защото не се случва толкова често и гледаш по най-добрия начин да се възползваш :grin: :wink: .

Ееее, коя е тая зряла възраст? След 35 ли? :mrgreen:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот klara » 20 Май 2016, 14:27

Аз бих казала, че зрялата възраст е след 45 :lol: . На 35 си още младеж, къде ти зрялост!
klara

Мнениеот Andrey » 25 Май 2016, 11:17

klara написа:Аз бих казала, че зрялата възраст е след 45 :lol: . На 35 си още младеж, къде ти зрялост!

Хахах, а младеж, дали? ! :lol: :lol:
Аватар
Andrey

Мнениеот kauda » 08 Юни 2016, 12:06

Malina написа:
Kremiliya написа:Те там са само за йоги. Достатъчно е жената да е отгоре, това е най-големият кеф и за двамата. ;)

И на мен ми е любимата поза да съм отгоре :) Определено удоволствието е най-голямо и тогава съм изпитвала единствения си досега оргазъм. :mrgreen:
Да по принцип това си е позата, с която се изпитва най-силно удоволствие и за двамата партньори.
Аватар
kauda

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски