По каква рецепта приготвяте ябълковия щрудел?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: По каква рецепта приготвяте ябълковия щрудел?

Мнениеот dejavu » 25 Май 2016, 16:28

И аз онзи ден ядох сиропиран ябълков щрудел в Боженци. Не ми хареса, приличаше ми на лоша версия на баклава. Предпочитам класическия щрудел. Веднъж се престраших и направих. Отвътре тестото на пръв поглед наистина стоеше недопечено заради течността от ябълките, но не беше така, общо взето бях доволна.
dejavu
 
Мнения: 385
Регистриран на: 09 Окт 2013, 14:06

Re: По каква рецепта приготвяте ябълковия щрудел?

Мнениеот Mon_ton » 29 Юни 2016, 17:24

На мен не ми харесва, и направо се изприщвам, макар че правя на хората, да се радват :) Голямо похабяване на ябълките е това, по-добре да се превърнат в сок. :)
Аватар
Mon_ton
 
Мнения: 2549
Регистриран на: 24 Ное 2014, 15:54

Re: По каква рецепта приготвяте ябълковия щрудел?

Мнениеот borkova » 29 Юни 2016, 17:51

Щруделът не е много сложен за направа. И хич не е хабене на ябълките :lol: , аз много го обичам. Може би защото само така ги възприема тия плодове, не ги ям по друг начин :mrgreen: .
borkova
 
Мнения: 323
Регистриран на: 26 Сеп 2014, 10:29

Re: По каква рецепта приготвяте ябълковия щрудел?

Мнениеот S_Milenska » 21 Юли 2016, 14:50

Mon_ton написа:На мен не ми харесва, и направо се изприщвам, макар че правя на хората, да се радват :) Голямо похабяване на ябълките е това, по-добре да се превърнат в сок. :)
хехехехех ;) ето на това му се казва човек, който мрази щрудел! :lol:
Аватар
S_Milenska
 
Мнения: 1951
Регистриран на: 18 Ное 2014, 13:46

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта